Ben de aldım teşekkürler.
Merhabalar, Aksaraylılara özel güzel bir uygulama var. Arkadaşımın arkadaşı bu şekilde yaparak ufak bir kütüphane oluşturmuş. Ben de yeni öğrendim. Forumda paylaşmasam olmazdı.
Aksaray’da ikamet etme şartı var. Aksaraylılara duyurulur. 
Kusura bakmayın görmemişim teşekkürler.
Yanımda uygulamasını yükleyip oradan Her Şey Yanımda üzerinden yapılan ilk alışverişte 150/50 indirim varmış. (Kullanmak için Vodafone’lu olmak şart değilmiş) Satışta kitaplar da var, gördüğüm kadarıyla henüz az satıcı var ama Kidega’yı falan gördüm, belki değerlendirmek isteyen olur.
Babil’de %60’a varan indirim var. Birçok yayınevinin indirim oranları iyi fakat dikkatli inceleyince fiyatların gerçeği yansıtmadığı ve yüksek indirimli fiyatının bile neredeyse normal fiyatı düzeyinde kaldığı görülüyor. Örneğin, Ayrıntı, DeliDolu ve İş Bankası Kültür Yayınları. İlk defa böyle bir şeyle karşılaşıyorum. Çok enteresan hakikaten. Babil el değiştirdikten sonra hiç alışveriş yapmamıştım.
Kitapların etiket fiyatıları iki katı yapılmış. Hayliyle yapılan sözde indirim şuanki olması gereken etiket fiyatları. Kısacası orta bir karmaşa var ya bu düzeltilir ya da bilinçli olduğu akla gelir. Bakalım ne olacak…
Mail attım, bakalım yarın düzeltecekler mi.
Amazon’da bazı ciltli Hasan Ali Yücel Klasikler Dizisi kitapları indirimli.

Evet düzeltilmiş. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
Idefix indirim kodları

https://www.amazon.com.tr/gp/product/9753423470/ref=ppx_od_dt_b_asin_title_s00?ie=UTF8&psc=1
%50 indirime geri dönmüş.
Kredi kartımızdaki çip paraları hangi kitap sitelerinde harcayabiliriz. Yardımcı olurmusunuz.
BKM’de ALFA yayın grubunda yüzde 45 indirim var. Ben 3-5 alacağım Alfa kitaplarını kendi sitesinden aldığım için kampanyayı kaçırdım.
Ben görmedim ama kampanyanın bitiş tarihi var mı?
Ben de göremedim.
Üç Silahşörler 5’i alsam hatalı baskı olan mı gelir acaba, emin olamadım.