Evet, kendileri yeni basımı duyuruna kadar almayınız.
Bugün Kidega beni aradı ve yeni baskı için Alfa’dan tarih istediklerini ama öğrenemediklerini söyledi.
Umarım yakın zamanda gerçekleşir bende iade için gönderdim süreci beklemeye başladım bakalım.
Ben aradıklarında iade olsun dedim. Yeni baskı gelince duruma göre alırım artık.
İlknokta da kullanılan bir kupon ya da kod var mı acaba?
Beni de aradılar yeniden basım süreci uzun olacağından para iadesi yapacaklarını söylediler. Harika bir şekilde mağdur edildik açıkçası. 2022’de basılır ve bize daha pahalıya malolur.
Malesef ilknokta kupon vermiyor.
@alper çok teşekkür ederim cevaplar için. En iyisi beklemek o halde.
Aynı şekilde haber verdiler. İndirimden aldım, indirim olacak mı diye sordum, yayın evi yapmayacakmış dediler. Yanlış basımın karşılığını okuyucudan mı çıkaracaklar o zaman dedim, böyle bir yorum yapamam dediler. 
Üstad çok teşekkürler, Çehov külliyatı çok ucuza geliyor. Ha keza Philip K Dick ve Lovecraft’ta öyle.
Şu anda acaba bkmde şöyle 600 liraya 60 lira gibi indirim kodları var mı?
Kitapların değişimini Alfa’nın yapması gerekmez mi? Bir keresinde İdefix’ ten Can Yayınlarının bir kitabını almıştım. Kitabın sayfaları kesikti, değişimi Can yaptı.
Bu kodları nereden alabiliyoruz hocam kampanya katılımı şeklinde sanırım
Türk Telekom mobil uygulamasından aldım ben.
Üstad şifreyi nerden alıyoruz. Ben de satınalmaya geçmeden kampanya kısmında maksimum 300 liraya 30 lira indirim gözüküyor.
Iki kez 300 TL’ye, 30 TL indirim kullanırsın anca öyle olur.
@Srbs papara kartın varsa 15 TL iade kartına geliyor.
Türk Telekom Mobil uygulamadan alınıyor şifre. Katılım şartlarında 600 üzeri 60 gözüküyor. 30 lira kendi indirimi BKM’nin. Kodu girip sonraki sayfaya geçince altta görmen lazım indirimi.
Çok teşekkürler üstad, makbule geçti.
Alfa, Üç Silahşörler 5 konusunda yanlış yapıyor. Hatalı baskıları değiştirmeleri gerekiyor. Sonuçta Alfa’nın sorumluluğunda olmalı bu durum. Hatalı kitap bastın, okuru niye mağdur ediyorsun. Alfa’nın hanesine eksi puan. Bu arada Kidega’dan beni aramadılar. Arayacağız demişlerdi oysa.
‘Hesabım > Bize Sorun’ kısmını kontrol edin isterseniz. Bazen oradan dönüş yapıyorlar mail vs gelmiyor.