Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

‘Hesabım > Bize Sorun’ kısmını kontrol edin isterseniz. Bazen oradan dönüş yapıyorlar mail vs gelmiyor.

Bkm kendi indirimiyle, alınan kod indirimi aynı anda kullanılamıyor diyor. Bir de eski alışverişimden 8tl indirimim varmış. Onu da kullanamıyorum. Tek indirim seçmek gerekiyor sanırım.

Siz yazınca baktım, herhangi bir geri dönüş yok. Yarın arayarak iletişime geçerim muhtemelen.

1 Beğeni

Bankadan bankaya değişiyor ama genellikle n11, hepsiburada da kullanabiliyorum ben. Aynı zamanda bankanız puanlarınla hangi online sitelerdsn alışveriş yapılabilir diye sitesinde araştırabilirsiniz.

5 Beğeni

Bunu gel de sitelere anlat :unamused:

El mahkum değiştirecekler yani, tepkimizi gösterirsek sıkıntı olmaz bence. Baskı hatası mevzusu bile tepkilerimiz sayesinde ortaya çıktı. Forumdan bir arkadaş okuyup farketmeseydi çoğumuz farketmezdik. Böylelikle az sayıda kitapta sorun var diye olay kapanırdı.

1 Beğeni

Hacer Hanım bende bu konuda iletişime geçtim kidega ile sorun çıkarmayacaklardır ama asıl sorun alfa da sanırım etiket fiyatını değiştirecekleri için değişim yapamayacaklarını iletmişler. Baskı içinde kesin konuşmamışlar sabah bende bunları duyunca para iadesi aldım ve şimdi de size gelen mesajlar bu şekilde sanırım kimse koordineli çalışmıyor alfada her mesajda yeni bir şeyler söyleniyor.

3 Beğeni

Son aldığım cevaba istinaden aksiyon almalarını ummakla beraber güvenemiyorum ben de. Umarım mağdur etmezler.

1 Beğeni

Merhabalar. Trendyol mobil uygulamada kullanılacak şekilde geçerli 100/40 indirim kuponu tanımlamış hesabıma. Hesaplarınızı bir kontrol edin isterseniz :slight_smile:

1 Beğeni

Ciltli 10th anniversary baskısı.

5 Beğeni

Güzel bir indirim.

4 Beğeni

Yazar, ressam ve filozofların kadın sanatçılarla kapaklanması, ülkemizde kitap okuyan hedef kitlenin kadınlardan yana ne kadar ağırlıkta olduğunu gösteriyor bana. Colette, Camille Claudel falan da konabilirmiş. Her şekilde, yarışma programı formlarında “anlatacak dramatik bir anınız var mı?” diye soran zihniyetin yansıması. Sanatçıların, eserleri değil, acıklı hikayeleri kıstas alınmış (Clara Schumann’la Dumas dörtlüsü yaratma ve o seriye bilinçaltı yönelim sağlama fırsatını kaçırmışlar).

Müzik ayağında, birbirinin karısına aşık olan, intihar eden, “kızımı nişanlısından ayırma” diye meslektaşı damadına yalvaran, işitmesini, görme yetisini kaybetmiş halde başyapıtlar çıkaran besteciler varken, diğer kapakları yamultur şekilde Mozart’ın tercih edilmesi şaşırttı -ama bir şeyi değiştirmiyor:

Müzik, hele de klasik müzik, notalar akmadan okunmaz. Bunu çocukluğumda Müzik Kılavuzu kitabını “ismini bilmediğim eserleri bulurum” hevesiyle karıştırmaya başladığımda öğrenmiştim. Kısacası, görüntü satılıyor, hem de fahiş fiyatlara. Ressamlarda olduğu gibi, bestecilerde de teker teker kitap basıp yanına teliften muaf müzikleri ekleyebilirseniz, o zaman evladiyelik eser çıkarırsınız. Şu fiyatlara Decca setleri alınır, dinlenir birkaç kuşak birlikte. Eserleri haiz olmak gerekir kısaca. Yoksa okuduğunuz hiçbir şey ifade etmez.

4 Beğeni

Alfa kapakları değiştirmedi.

5 Beğeni

O zaman durum daha vahim: )

Amazon’da iç sayfa örnekleri varmış.

https://www.amazon.com.tr/Composers-Their-Lives-Works-DK/dp/024140777X/ref=sr_1_1

https://www.amazon.com.tr/Artists-Their-Lives-Works-DK/dp/024122618X/ref=sr_1_2

https://www.amazon.com.tr/Writers-Their-Lives-Works-DK/dp/0241301947/ref=sr_1_1

https://www.amazon.com.tr/Philosophers-Their-Lives-Works-DK/dp/0241301726/ref=sr_1_1

son kitapta farklı bir kapakla sunum yapılmış.

“Yazar, ressam ve filozofların kadın sanatçılarla kapaklanması” neden vahim bir durum olsun? Anlamadım açıkçası.

Kapakta erkek olmuş, kadın olmuş veya soyut bir resim olmuş ne fark eder ki? :upside_down_face:

13 Beğeni

Bu iyi niyet olamaz!

5 Beğeni

Edebiyat tarihini Woolf, resim sanatını Kahlo ile vitrinlemek nesnel bir bakış açısı değil çünkü. Hadi resmi geçelim, işimiz kitap, sizin içinize siniyor mu allasen? Mutlu sonla biten bir yaşamı olsa konmayacaktı muhtemelen. Jane Austen’i, Bronte Kardeşler’i, Mary Shelley’i geçtim, daha modern tercihlerle Agatha Christie, hatta Ursula K. Le Guin, J.K. Rowling gibi isimler var rol model olarak.

Che Guevara, Audrey Hepburn, Marilyn Monroe, James Dean, Elvis Presley vb. gibi pop ikona dönüştürülüp suyunun çıkarılması mefhumu benim vahim bulduğum. Kahlo ve Woolf maalesef bu grubun içindeler. Plath, Palahniuk, Bukowski… Resimde Rembrandt, Monet yerine Warhol kullanan kitap da çoktu bir dönem.

Olayı cinsiyet ayrımına dönüştüren de bu kapaklar. Resim sanatında kadınların hak ettikleri yeri bulamaması, Michelangelo’suna kadar kösteklenmesi çirkin şeyler ama yaratılan eserlere baktığımızda bu sanatı temsil edecek isim Kahlo değil. Da Vinci de değil (komple bir sanatçı olması sanatların tekil düzeyde temsilcisi olmasını sağlamıyor).

Woolf’u kendi ülkemizde basılan İngiliz Edebiyatı Tarihi’nde bölüm sonlarında verilen “dönemin diğer yazarları” kısmına layık görmüş Mina Urgan. Sadece memleketlisi Shakespeare yeter iken, orada olmayı hak ettiğini sanırım hiçbirimiz söyleyemeyiz.

Shakespeare’nin neresi ilginç yahut anlatılmamış artık diyenler için eşinin adı bile hoş bir anekdot olacaktır: Anne Hathaway.

4 Beğeni

Cumartesi sipariş verdim,Zamir hala tedarik bekliyor. Halbuki Günday yazmıştı çoktan :slight_smile:
Bkm şaşırtır beni de dedim ama şaşırtmadı.

@epiryanu en temizini arıyorlardır umarım :slight_smile:

1 Beğeni

Bayram da giriyor araya :slight_smile:

1 Beğeni