Bilip bilmeden konuşmayın. Mina Urgan, Virginia Woolf ekseninde özel ve tekil bir kitap yazdığı için olabilir mi acaba o dediğiniz “diğer yazarlar” meselesi?
Konu dışı tartışmaya katkıda bulunmak istemezdim ama bazen insan dayanamıyor.
Bilip bilmeden konuşmayın. Mina Urgan, Virginia Woolf ekseninde özel ve tekil bir kitap yazdığı için olabilir mi acaba o dediğiniz “diğer yazarlar” meselesi?
Konu dışı tartışmaya katkıda bulunmak istemezdim ama bazen insan dayanamıyor.
Hepsiburada hepsi cüzdanım ile 20 TL papel tanımlamış hesaplara sizde kendi hesabınızı kontrol edebilirsiniz. Aynı zamanda kitaplarda kargo bedava.
Bkm nin papara indirimi olayı nasıl oluyor bilen biri aydınlatabilir mi acaba? Papara’ya çok vâkıf değilim o yüzden bilemedim. Mesajların çok olmaması için mesaj yoluyla da yazabilirsiniz
Papara kartının olması ve içine yükleme yapmak gerekiyor sanırım değil mi?
Ben yeni doğrulattım hesabı gelmediği için ondan mıdır acaba? İyi paraydı
Bana da tanımlanmış,teşekkürler haber verdiğiniz için.
Evet öyle, enpara varsa uygulamadan sanal kart açıp enpara ile ona para gönderilebilir. Ben eczane iadesi için black card açmıştım yoksa kart almayacaktım. Black carda da parayı enpara ile atıyorum yine değişen bir şey yok benim için yani.
Alsancak şubesinde de aynı indirim var.
Tamamdır çok teşekkür ederim
Rica ederim, bu arada ppt’ye filan telefon numarası söylenerek yükleme yapılabiliyormuş az önce baktım.
Market filan her şeyde geçerli değil mi? İnternet alışverişi değil yani. Öyle bir şey yazmıyor ama yinede sorayım dedim.
Henüz almamış ve almayı düşünenler varsa şu kitaplarda yüksek indirim var.
Forumda bir arkadaş paylaşmıştı daha önce şu link ile örneğin yüzde 65 üzeri indirimlere bakabilirsiniz.
amazon.com.tr/s?rh=n%3A12466380031&pct-off=65-100
URL’nin sonunda olan 65 rakamını aradığınız indirim oranı ile değiştirebilirsiniz.
bkm.com da Gerekli Şeyler %45 indirime girmiş. Kodlar ve Papara ile eksik tamamlamak için güzel fırsat bence .
Bütün alışverişlerde geçerli. Fiziksel kart varsa markette de geçiyor.
BKM hayatta alışveriş yapmak isteyeceğim son yer olmasaydı mükemmel aslında.
Ben bu ara çok kullanıyorum özellikle manga için ve hiç sorun yaşamadım, yine sen bilirsin ama bi şansı hak ediyor kampanya güzel bence.