Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Şuan alacağım bir şey pek yok zaten, azıcık harçlığımı da şansa yatırmayayım bence.

Hepsiburada edu.tr uzantılı hesaplara 75/20 indirim tanımlıyormuş kitap kategorisinde. Ay sonuna kadar geçerli kampanya. Yararlanmak isteyen arkadaşlara duyurulur

9 Beğeni

Arkadaşlar iletişim yayınlarından almak istediğim çok fazla sayıda kitap var. Kasım ayında veya yıl sonunda İletişim Yayınları indirime giriyor mu? Diğer bir seçenek olarak Kadıköy veya Üsküdar Kitap Günlerinde indirimli satın alabilir miyim?

1 Beğeni

29 Ekim Cumhuriyet Haftası İndirimleri

Kıymetli Dostumuz,

1. Kampanyamız 29 Ekim 2021 00:01’de başlayacak ve 07.11.2021 23:59’da sona erecektir.
  2. Kampanya süresince %45’e varan çeşitli indirimler olacaktır. 2021 yılı içinde yeni çıkan ve tekrar baskı yapan tüm kitaplar, Ötüken Çocuk Yayınlarının kitapları, Dünya Klasikleri Kategorisinde yer alan kitaplar %45 İndirimli olacaktır. Diğer tüm kitaplar için %40 indirim geçerlidir.
  3. Kampanyamız süresince B2B müşterilerimizin siparişleri hariç tüm siparişler için gönderim süresi 3 gündür. Kampanyamız süresince aynı gün gönderim yapılmayacaktır.
  4. Yayınlanan fiyatlar sadece www.otuken.com.tr web sitemiz için geçerli olacaktır.
  5. İndirimlerden faydalanmak için üyelik şartı aranmamaktadır.
  6. Sipariş özetleri e-posta adreslerine gönderilmektedir. Kargo takip numaraları cep telefonlarına sms olarak ve e-posta adresinlerine gönderilecektir.
  7. Teslim alınmayan kargolar için tekrar yapılacak gönderimlerde kargo ücreti alıcıya aittir.
  8. Gönderimler Aras Kargo ve Sürat Kargo ile yapılacaktır. 150 TL üzeri tüm siparişler kargo ücretsizdir.
  9. Vade farksız taksitler 3 taksit ile sınırlı olup 180 TL üzeri 2 ve 270 TL üzeri 3 taksit imkanı mevcuttur.
2 Beğeni

Alfa yayınları en fazla yüzde kaç indirim görüyor arkadaşlar? Bkm’de %45 şu an ve ona göre alışveriş yapacağım.

Alfa genelde %35-40 arası indirimde olur. Yakın zamanda Kidega çılgın kampanya yapıp Alfa da dahil birçok yayınevini %50 indirimle sattı. BKM’de şu an %45 net indirim var + Enparalılara ilave %10 daha yapıyor. Muazzam indirim oranı var doğrusu…

1 Beğeni

%45 indirim + ANK9 koduyla 15tl indirim (100₺ üzerine oluyor) + Papara ile %15 geri iade ile baya iyiye geliyor şu an

1 Beğeni

Enpara’nın bkm’ye özel böyle bir kampanyasından haberim yoktu. Her iki sitede de buna dair bir şey bulamadım. Yine de zam korkusuyla almayı düşünüyorum. PKD, Barok Döngüsü 3lemesi ve Farseer’i buradan çekeceğim. Alfa’dan alabileceğim fantastik ve bilimkurgu başta olmak üzre önerilerinizi de bekliyorum.

Üstad uzun zamandır Alfa takip ediyorum. Bu fiyatlara ilk defa düştü. Yaklaşık 1000 liralık alışveriş yaptım. Türk Telekom kampanyasından yüzde 10 indirim aldım. 900 liraya denk geldi.

1 Beğeni

Arkadaş yanlış yazmış, Enpara Kidega’da. BKM’de Papara var, 100 TL’ye kadar %15 iade. Maksimum 15 TL. Ayrıca 100 TL üzerine ANK9 koduyla 15 TL indirim de alabilirsiniz, olmazsa başka hesaptan deneyin. Öneri olarak Lem ve Jeff Vandermeer kitapları, Piranesi ve bolca PKD diyorum ben. Hatta PKD direkt külliyat, öyle severim kendisini.

1 Beğeni

Acotar serisini okuyan varsa, 2 ay önce çıkan 4. kitap şu an BKM’de %50’de. Dex kolay kolay %50 görmediği için paylaşmak istedim.

1 Beğeni

Epsilon Sabahattin Ali külliyatı %72 indirimle 46 TL

https://www.amazon.com.tr/Sabahattin-Ali-Külliyatı-Kitap-Takım/dp/9990231001/ref=sr_1_85?dchild=1&qid=1635448888&refinements=p_8%3A65-100&s=books&sr=1-85

Temeraire Serisi 4 kitap takım set %75 indirimle 50 TL.

Antoine Marcas Serisi 4 kitap takım set %80 indirimle 40 TL.

1 Beğeni

Harika bir seri. Sinir bozucu bir anti-kahraman detektif. Kaçırmayın, sadece 3 tane kalmış.

1 Beğeni

Kidega’da ciltli kitaplarda %50 indirim kampanyası var. Alfa, İş, Can, YKY, Pegasus, Ephesus, Koridor ve Epsilon.

9 Beğeni

Yerdeniz’i yeni almışken bir an ‘Yerdeniz %50 mi oldu’ diye kalp krizi geçiriyordum.
Edit: Yalnız çok iyi kampanya ama fakir zamanıma denk geldi. Hiçbir şey alamayacağım maalesef.

1 Beğeni

BKM’de CUMHURİYET kodu ile 100/10, 200/20 şeklinde indirim alabilirsiniz. (Min. 100₺ alışveriş istiyor.)

25 TL’de enpara iadesi ile fiyatlar çok iyi oldu. Alfa veya İthaki ciltli alacak enparalılar için artı bir indirim daha uyguluyorlar.

6 Beğeni

Kidega’da eskiden KdG2017 kodu çalışıyordu. Şu an kullanılamıyor ne yazık ki. Başka bir kod var mı Kidega için?

1 Beğeni

Şu kod var. Çalışıyor mu bilmiyorum.

MASUMLAR
Ben bu kodu daha önce kullandığım için ben de o nedenle çalışmıyor galiba ama belki kullanılmayan hesaplarda çalışıyordur.

1 Beğeni