Teşekkür ederim cevap için, ne yazık ki çalışmadı
Kidega ay sonu yine yaptı yapacağını. 13 kitaplık bir sipariş geçtim
Bu indirimlerden faydalanmak için enpara kredi kartı kullanmak zorunlu mu, hesap kartı ile oluyor mu?
Kredi kartı kullanmak zorunlu değil, hesap kartı veya kredi kartı ikiside oluyor.
25 TL iade için dikkat edilmesi gerekenler.
En az o ay içinde bir otomatik fatura ödemesi olmalı,
Ayın enparalısı olunmalı,
ve en az 100 TL’lik sipariş verilmeli.
Hesap kartı veya kredi kartı oluyor. Ödeme adımında 16 haneli kart numarasını girdiğin anda sistem algılıyor.
Başvuruda bulunayım o zaman, bugün yarın diye diye baya erteledim.
Bu indirimler gayet iyi görünüyor.
Teşekkürler.
@emintaner
Ben de 500’lük oldum. 16 kitap da benden ama tedarik sürecinde bunalıp psikojik olarak zorlanırsak Kidega müşteri temsilcilerini zor günler bekliyor.
Hem Kidegada hem de Bkmde indirim olunca üç beş Alfa ciltlisi alayım dedim. Sizce hangisinden almak daha mantıklı? Aşağı yukarı aynı fiyata geliyorlar, hangisinin temiz göndermesi daha olasıysa ondan vereceğim
Kidega iade konusunda kısa sürede çözüm sunuyor. Geçtiğimiz hafta hasarlı gelen kitapları iade ettim sorun yaşamadım. Bir de 14 gün koşulsuz iade var, BKM’de; oldu da kargoyu aldığınız gün kontrol edemediniz diyelim, iade etmek imkansız. Kendi kafalarına göre koydukları 24 saat içinde dönüş yapın maddesi var.
Temiz gönderi biraz şans işi, neredeyse her firmanın korkunç kitaplar gönderdiğine tanık oluyoruz. Bu konuda öneride bulunamayacağım ama işin iade kısmını düşününce Kidega daha mantıklı geliyor.
Temiz kitap gerçekten şans işi fakat benim son Kidega alışverişimin temin süresi yaklaşık 20 günü bulmuştu. Bunu yaşayan tek ben de değildim. Yani Kidega’nın geç gönderme ihtimali var. Bunu göze alarak sipariş verin. Ama gelen kitaplarım da temizdi.
Bu başlığı bir süre kapatsak. Ekonomi düzelene kadar filan.
Hiçlikte kaybolur konu
3 gün önce indirime girmişti. Ben aldıktan sonra indirim bitti. Fiyatı takip edin, yine indirime girebilir.
Kidega citli kitaplarda %50 indirimi enpara inidirimi ile birleşince efsane olmuş. Tarihimin en yüklü kitap alışverişini yaptım.
Bedenin tarihi ile çehov serisinden bir kaç kitap almayı planlıyordum ama fiyatları gördükçe ekledikçe ekleyesim geldi. Almayı düşünenle kaçırmasın özellikle enpara ile birlikte ciddi indirim oluyor. Zamın kapıda olduğunu düşünürsek boş geçmeyi bence.
Bu fiyata şu anda en yakın bkm’de ama orayla bile ciddi fark oluştu. kitapların sepet fiyatı 1900tl tutuyor. Şu an bkm’de aldıklarımın çoğunda %45 indirimli. Buna artı sepette %10 ile birlikte hesapladığım kadarıyla oradan alsam 950 civarı oluyor. ki aldıklarımın arasında %45 indirimli olmayanlar da var. Aşağı yukarı şu an en uygun yerle arasında 200tl fark var. Güzel alışveriş oldu.
Aldıklarım da şu şekilde;
D&R ve İdefix de maille gelen kişiye özel indirim kodları bazen çalışmıyor.
D&R’da da ayrıca minimum alışveriş tutarını aşmama rağmen bazen taksit seçeneği gelmiyor, D&R’ı aradım, browser kaynaklı dedi, alakası yok.
Söz konusu durumların uygulama mantığını bilen var mı?
Kidega ciltlilerde %50 indirim ne zamana kadar devam edecek bilen var mı acaba? Şu Karışıklık ile Dünyanın Sistemini alayım zamlanmadan.
Qumpara’dan kazanılan D&R indirim kodlarıyla D&R fiziksel mağazasından hediye çeki alınabiliyor mu?
Kidega’da Alfa, Üç Silahşörler 5 satılıyor, acaba basım hataları giderildi mi? Takip edemedim de. Serinin 3. ve 4. kitaplarını alacağım. Almışken 5. kitabı da almak istiyordum. Enpara ile fiyatlar baya uygun olacak.