Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Sadece ciltli olan kitaplarda dizgi hatası var. Satılan kitap ciltli değil muhtemelen.

1 Beğeni

Yemeksepeti banabi bugün sipariş verenlere özel kendi bastığı Nutuk’u hediye ediyor.

2 Beğeni

Evet ciltli değilmiş. Fark etmemiştim. Fiyatını görünce ciltli diye algıladım sanırım :upside_down_face:. Teşekkür ederim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Kidega’nın bu enparalılara özel fiyatlarından faydalanabilmek için ayın en paralısı mı olmak gerekiyor yoksa sadece enpara kartı ile alışveriş yapmak yeterli mi? (not: ayın enparalısına 100’e 25tl indirimden farklı bir kampanya bu sanırım.)

1 Beğeni

Enparalılar özel fiyat için ayın enparalısı olmaya gerek yok. Ödeme sayfasında enpara kart numarası girilince enparalılar özel fiyat geçerli oluyor.

7 Beğeni

Peki bu indirime ek olarak bir de üzerine ayın enparalısı olanlara 25 lira geri ödeme geçerli oluyor mu? Yoksa ikisi aynı anda kullanılamıyor mu?

Evet geçerli oluyor.

En az 1 adet otomatik fatura ödeme talimatı bulunan Ayın Enparalılarının, 31 Aralık 2021’e kadar her ay Kidega.com web sitesi ve mobil uygulaması üzerinden Encard veya Enpara.com Kredi Kartı ile tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri ilk harcamanın 25 TL’sini iade ediyoruz!

Üstelik, Ekim ayı boyunca Kidega’nın tüm kategorilerindeki seçili ürünler için geçerli olan Enparalılara özel indirimlerden de yararlanabilirsiniz. İndirim fırsatlarına buradan bir göz atmanızı tavsiye ederiz :slight_smile:

2 Beğeni

Öncelikle sende encard var mı hocam? Eğer yoksa hızlı bir şekilde edinip yeni kampanyalara hazırlanabilirsin veya etrafındaki birinden de rica edip onu kullanabilirsin. Ödeme adımında kart bilgilerini girer girmez tanıyor ve indirim gerçekleşiyor.

Aşağıdaki örnek bir alışveriş var. Bu kitapların fiyatı 140.88. ENPARA indirimi ile 104.12 tuttu ayrıca 25 TL daha ayın ENPARA kampanyasından kullandım 79.12 gibi bir rakama geldi ve hepsi ciltli. Ayrıca @alper hocam çok detaylı anlatmış :clap:

3 Beğeni

Ciltli kitap indiriminden yararlanmayı dedim ama hasarlı gelir diye korkarak vazgeçtim. Ciltli kitapları çıkar çıkmaz almak lazım, beklenirse ciddi hasarlı olarak gelebiliyor.

2 Beğeni

Kidaga kitapları geç gönderiyor, bunaltıyor evet ama paketlemesi çok özenli ve BKM, Hepsiburada gibi sitelere taş çıkartır. Bedenin Tarihi kitabını muntazam göndermişlerdi. Ayrıca Alfa Çehov ciltli serisini de buna güvenerek aldım, umarım kimseyi pişman etmezler.

Enpara kartım var, Enparalı olmam için tek eksik 1 adet fatura ödemesi. İnternet faturamı bu kartla ödedim ama uygulamadan değil, internet şirketinin sitesinden ödediğim için sayılmıyor. Telefon faturam da olmadığı için öyle tavanı izliyorum şimdilik. :smiley:

3 Beğeni

Kesinlikle haklısınız. Zaman geçtikçe oradan oraya aktarılıyor vs. zarar görebiliyor.

1 Beğeni

29,25 tl diğer sitelere göre çok iyi yeniden basımı yapıldı, eski etiket fiyatı kalmış sanırım onun üzerinden indirim yapıyor.

2 Beğeni

6 Beğeni

Her seferinde tam alacakken tükeniyordu, şimdi alabildim sonunda. Allahtan tükenmedi benim almamla.

Hayali Yerler Sözlüğü (2 Cilt) %69 indirim

14 Beğeni

İdefix’te Dune e-kitap olarak eklenmiş. :thinking: Kitaplar çok zamlanınca e-kitap fiyatı ucuz olmuş. :sweat_smile:
Ayrıca Marslı kitabı da var ama daha önceden de eklenmiş olabilir.

4 Beğeni

İdefix ücretsiz kargo kodu var mı acaba?

Dostum çok uzun süredir takip ediyordum. İndirim gerçekten iyi olmuş bu sefer. Çok teşekkür ederim.

1 Beğeni

0031AB7F buna bir bakın isterseniz

1 Beğeni