Hazır Pegasus indirimdeyken güzel ve tatlı kızınızla okumalık Brandon Mull öneririm. Yok o bende var diyorsanız mottomu bozmuyorum ve mitolojik unsurları da olan Serafina serisi de olabilir yani. Yok yeter bu baba kız ikili okuma filan dersen kargoyu öde daha iyi.
Mutlaka uğrayın. Hem cüzdanınız rahatlasın hem de siz.
“Harcayacak paran yoksa ne alsam acaba diye vaktini boşa harcamazsın.”
@erdo satışta var mı bilmiyorum ama kızın için bir kitap daha önereyim: Kıvılcımlar - Eleanor Glewwe (Kırmızı Kedi)
Dün akşam paylaşımı gördüm, youtube da ciltleri inceleyen bir video var onu izledim ve sonuç olarak bundan da eksik kalayım dedim.
Sen!! Ya ha bir ay sonra gaza gelip almışsın ha şimdi al işte indirimdeyken, bu kadar düşmez bir daha
Merhaba, Sefiller Oğlak Yayınları baskısını önerir misiniz? Bugün indirimin son günü olduğu için buraya yazdım kusura bakmayın.
Trendyol mega kupon kampanyasından 1 haftadır kupon kazanmaya çalışıyorum. Az önce 25 TL ve 10 TL kupon kazanabildim fakat almak istediğim set zamlanmış. Böyle şans olabilir mi?
İdefix bedava kargo kodu olan var mı?
Dün çalışmıştı ama bugün iptal etmişler
İdefix için kargo kodu: 0031AB7F
Hepsiburada GARDROPS50 koduyla 250/50 indirim yapıyor.
Ayrıca ININAL50 koduyla da aynı indirimi yapıyor.
@Erdo sırf bunun için bekledim. 14 Kasım saat 18:00 diyor. Cuma ve 14 Kasım olayını pek anlamadım. 14’ü cuma ise bugün günlerden ne? Güler miyiz, ağlar mıyız orasını 14’ü pazar olan cuma günü göreceğiz.
Yine nokta atışı indirimler olabilir gibi geliyor. Geçen yıl saatlik indirimlere ciltli Yüzüklerin Efendisi vs. gelmişti %70-80 olarak baya iyi olmuştu.
Ben de BKM indirimlerine direnip Amazon indirimlerini bekliyordum. Umarım adının hakkını verir bu kampanya.