Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Hazır Pegasus indirimdeyken güzel ve tatlı kızınızla okumalık Brandon Mull öneririm. Yok o bende var diyorsanız mottomu bozmuyorum ve mitolojik unsurları da olan Serafina serisi de olabilir yani. :grimacing: Yok yeter bu baba kız ikili okuma filan dersen kargoyu öde daha iyi.

2 Beğeni

image

Mutlaka uğrayın. Hem cüzdanınız rahatlasın hem de siz.

5 Beğeni

“Harcayacak paran yoksa ne alsam acaba diye vaktini boşa harcamazsın.”

:buyucu:

@erdo satışta var mı bilmiyorum ama kızın için bir kitap daha önereyim: Kıvılcımlar - Eleanor Glewwe (Kırmızı Kedi)

4 Beğeni

7 adet gönderi şu konuya taşındı: Rıhtım Kamarası

Zarar için sağol :slight_smile: @alper görmediysen sen de bak alırsın paran gider :grinning_face_with_smiling_eyes:

Dün akşam paylaşımı gördüm, youtube da ciltleri inceleyen bir video var onu izledim ve sonuç olarak bundan da eksik kalayım dedim. :slight_smile:

2 Beğeni

Sen!! Ya ha bir ay sonra gaza gelip almışsın ha şimdi al işte indirimdeyken, bu kadar düşmez bir daha :grinning_face_with_smiling_eyes:

Merhaba, Sefiller Oğlak Yayınları baskısını önerir misiniz? Bugün indirimin son günü olduğu için buraya yazdım kusura bakmayın.

1 Beğeni

Trendyol mega kupon kampanyasından 1 haftadır kupon kazanmaya çalışıyorum. Az önce 25 TL ve 10 TL kupon kazanabildim fakat almak istediğim set zamlanmış. Böyle şans olabilir mi?

2 Beğeni

İdefix bedava kargo kodu olan var mı?

1 Beğeni

Dün çalışmıştı ama bugün iptal etmişler :frowning:

1 Beğeni

İdefix için kargo kodu: 0031AB7F

2 Beğeni

Hepsiburada GARDROPS50 koduyla 250/50 indirim yapıyor.

Ayrıca ININAL50 koduyla da aynı indirimi yapıyor.

1 Beğeni

3 Beğeni

Ben almadan önce 4 adet kalmıştı. Elinizi çabuk tutun.

3 Beğeni

Kitapsepeti.com üzerinde indirim kodu var mı arkadaşlar?

@Erdo sırf bunun için bekledim. 14 Kasım saat 18:00 diyor. :buyucu: Cuma ve 14 Kasım olayını pek anlamadım. 14’ü cuma ise bugün günlerden ne? Güler miyiz, ağlar mıyız orasını 14’ü pazar olan cuma günü göreceğiz. :joy:

15 Beğeni

3 Beğeni

Yine nokta atışı indirimler olabilir gibi geliyor. Geçen yıl saatlik indirimlere ciltli Yüzüklerin Efendisi vs. gelmişti %70-80 olarak baya iyi olmuştu.

7 Beğeni

Ben de BKM indirimlerine direnip Amazon indirimlerini bekliyordum. Umarım adının hakkını verir bu kampanya. :upside_down_face:

2 Beğeni