Hayır hiç eklemediler. Tükenen olarak Soytarı Prens, Ejderha Yolu falan var. Tabii ben tükenmemiş hallerini hiç göremedim.
Çeviriyi direkt Google Translate ile yapmışlardır muhtemelen.
O değil kağıt daha pahalı değil mi?
Amazon’daki %50 indirimli kitaplar.
%70 indirimden sonra %50 o kadar kesmiyor ki şöyle bi baktım da çok da ilgi çekici kitaplar pek yok gibi, depolarını boşaltsınlar diye yapılmış bir indirim gibi gözüktü gözüme
Evet ben de öyle hissediyorum. Çoğu outlet menüsündeki kitaplar sanki. Alacağım, acelesi olmayan kitapları ya Amazon’da yüzde 70 indirime girerse diye erteliyorum
Arkadaşlar trendyolda kupon var mı?
17 adet gönderi şu konuya taşındı: Aldığı Kitapların Temini ve Gönderimi Sırasında Bunalanlar Platformu
%50 indirimliymiş arkadaşlar.
Paylaşımınız için teşekkürler. Merak ettiğim hikayelerden biriydi, dizisini 1-2 bölüm seyrettim ama nedense (belki ruh halinden) diziye odaklanamadım. Bilim-kurgu üzerinden gerilim ve korku , edebiyatta çok rastladığımız bir tür olmayınca haliyle oldukça ilgi çekiyor.
Kara cumada ilknokta da 470 TL ye indi bu set.
Set almak isteyene uygun fiyatlar ama Jane Casey kitapları BKM ve Kitapsepetinde daha büyük indirimler görüyor ara ara. Tabi oralarda da toplamaya uğraşmak gerekiyor. Ben üşenmiyorum açıkçası
Ben de diyorum kitap indirimi başlığı nerede, göremiyorum. Yeni açılmış.
Bundan daha büyük indirim olmuş muydu amazonda ya da başka bir yerde?