Dönem dönem Amazonda %50 indirime giriyor ama hepsi değil. Bir de Amazon’dan etiket fiyatları eskiden 85₺ idi 120₺ görünüyor.
Sadece kargo poşetine koyup yollamasalar bari.
Gönderim sıkıntılı olmasa gayet güzel kampanya. En son siparişimde sıvı sabun ve kitap almışım aynı kutunun içinde gelmişler. Kitap mucize eseri sağlamdı.
Benim her aldığım kitap kutulu ve korumalı geldi. Daha geçen ayki kampanyada 11 BKK kitabı almıştım. Bir sıkıntı yaşamadım hiç. Satıcısı hepsiburada olanları alırsanız bir sıkıntı yaşayacağınızı sanmıyorum
Sadece kitapta değil bütün aldığım ürünlerde satıcının hepsiburada olmasına dikkat ediyorum ama bana kargo poşetiyle gönderiyorlar ne yazık ki.
Bitmemiş öyküler böyle gelmişti mesela(göremeyenler için sağ tarafta ciddi bir hasar var)
Benim şansıma demekki. Bkm siparişlerimde hep sorunsuz oluyor benim. Gerçekten benim şansıma olabilir
Yalnızca çok satanlarda indirim var sanırım, bazıları %50’yken bazıları %35 görünüyor.
Evet bazıları da %31miş ithakide. Çok satanlar diye de belirtmemiş ama anlayamadım
Hafta sonuna özel diyor ondandır.
Grisha seti, ciltli olarak Trendyol’da indirimde. 25 TL kupon sayesinde 98 TL’ye geldi, almak isteyen varsa kaçırmasın bence.
Bu arada Dune’un ciltli seti de 6 kitap, bu set de 6 kitap. Biri %50 indirimle bile 325 TL, diğeri bu fiyata satılıyor, yorum sizin.
Pek mantıklı bir karşılaştırma değil bence.
Yani çeviri-telif kısmı haricinde malzeme ve işçilik açısından çok bir fark olacağını sanmıyorum doğrusu.
Bence mantıklı bir karşılaştırma çünkü Dune’un çevirisi pek muhteşem değil açıkçası ortalama bir çeviri ancak fiyata bakınca 230 tl fark var neredeyse sizce bunun ne kadarı baskı kalitesine ve telife gitmiştir? Bu arada Grisha’nın telifi var mı yok mu bilmiyorum ama varsa daha da iyi bir fiyatlandırma olmuş derim.
Geçmişte defalarca Trendyol’da 125 TL harcamaya 25 TL kampanyası yapan Tosla’ya %5 yakışmamış…