Bu soruna yönelik cevabı verebilir.
İlk alışverişe indirim gibi bir kampanya yok mu bir yolunu bulup kullanayım
Merhaba arkadaşlar idefixte benim uyguladığım belki aranızda sizinde uygulamak isteyeceğiniz toplamda 80tllik bir indirim yöntemi anlatacağım .İnternette idefix indirim kodu diye arattığımda resimde göründüğü gibi yeni kodların geldiğini görüyoruz .
Bunlardan bu yöntemle işimize yarayacak olanlar YENI20 ve YENI40 kodları oluyor .İdefix hesabımız dışında yeni bir hesap açıyoruz .Bildiğiniz gibi idefix hesaplar arası hediye çeki gönderimi yapıyor .Yeni hesaptan sepetinize 150tllik veya 250tllik hediye çeki ekliyorsunuz bu iki miktara göre indirim kodu var çünkü ve kodu uyguluyorsunuz,tabi çekin gönderileceği kişi olarak diğer hesabınızı gösteriyorsunuz.Ben 250tllik bir hediye çekini yeni açtığım hesaba ekledim ve ordan da mevcut hesabıma hediye ettim,tabi bu 250tllik çeke YENI40 kodu uyguladım .Çek için 210tl kartımdan çekildi ve diğer hesabıma hediye çeki geçti.Ardından sepetimde almak istediğim kitapların 290 TL üstü olmasına dikkat ettim çünkü burdandan YENI40 TL kodunu uygulayınca 250 TL’ye düşüyor malum çek 250tllik.Ardında çekide uygulayınca 290TLlik alışveriş için 210 TL ödemiş oldum .Uzun uzun yazdım kusura bakmayın

Minik yardım: Çek göndermek için yeni hesap açılmasına gerek yok. Asıl hesabınızdan da kendinize çek satın alabilirsiniz.
Kidega indirim kodu olan var mıydı? Teşekkür ederim sağolun…
Kaç gündür rahat etmiştik, Kidega indirim kodu yok demiyorduk. Ama sizinle tekrar başladı. Maalesef Kidega indirim kodu mevcut değil şu sıralar.
Bunu bilmiyorum ,teşekkürler
Geç olmadı böyle bir haber vermek için biraz daha bekleseydiniz ya vicdansız
Merhaba herkese. Malumunuz Zaman Çarkı’nın yeni basımı seri olarak tamamlandı ve indirimli olarak şurada 492,50 TL’ye satılıyor @Nayu’nun da belirttiği gibi, ki bence çok iyi bir fiyat. Sorum şu; bende önceki basım olan ciltli seri mevcut. Bu yeni basımı almak sizce ne kadar mantıklı? Seriyi ilk kez okuyorum ve üçüncü kitaptayım henüz. Bunu da hesaba katarak bir fikir vereniniz olursa çok sevinirim.
Kalın kitaplar ciltli olarak daha sağlıklı okunur ve saklanır diye düşünüyorum. Karton kapak almazdım ben .
Elinizde ciltli seri varsa ayrıca karton kapak almak gereksiz olur bence. Yine de takdir sizin.
Vay be, ben açana kadar 50 tl zam görmüş fiyat.
Ciltli varsa değmez. Ayrıca karton kapakların kapakları çok ince.
Yeniyıl kodları ile 492 oluyor, onu yazmış sanırım.
Amazon umarım güzel indirimler yapar gece için.
Kidega birçok indirimi düşürdü, kod olsa bile Kidega’dan alışveriş pek mantıklı değil bugün. İdefix’in 40/250 mantıklı. Hemen hemen %10 ekstra indirim oluyor.
Kitaplar dün geldi, kargoda herhangi bir sıkıntı yoktu. Yaklaşık 490 lira 15 kitaplık bir seri için iyi bir fiyat. Seneye belki anca 2-3 kitabı bu fiyata alabiliriz. Ciltlisi yaklaşık 2 katı tutuyor sanırım.
Güya yılı kapattım diyordum şimdi şu fırsatı görünce sipariş vermeden nasıl duracağım merak ediyorum…
Bu yazınızın üzerine İş Bankasına İdefix’de %50 indirimde yapılırsa sipariş vermek için tüm şartlar yerine gelmiş olur.
Lacivert’ler 3.40 TL
Amazon prime için 20 TL indirim kodu