Teşekkürler,bu sayede Dune film özel baskısını 5 TL kuponla 25’e aldım ki %50’ye gelmiş demek bu
Bana da 500TL ve üzeri indirimler çıkıyor iki seferdir.
Rica ederim.
%83 indirim.
Amazonda AMZN30, APP35, MERHABA gibi kodlar artık çalışmıyor. Bunların haricinde çalışan bir kod var mı bildiğiniz?
Bkmkitap’ta tavsiye et kazan kampanyası devam ediyor mu?
Merhaba hocam, maalesef bir yılı aşkın süredir yok o:) kaldırdılar onu.
Kırmızı Kedi feci bir ZAM yapmış. Etiket fiyatı 6,48 TL olan bir turuncu kitap 22 TL’ye çıkmış. 12 TL etiket fiyatı olan bir Babil Kitaplığı kitabı 30 TL’ye çıkmış. Jose Saramago Körlük-Görmek bez ciltli baskısı 110 TL’den 180 TL’ye çıkmış. Zamlar için ayrı bir başlık mi açsak acaba?
888 Nüsha serisiydi değil mi bu? Bir ara baskıları varken alsam mı almasam mı kararsızlığı yaşayıp, sayfa ve fiyat farkından dolayı almamıştım. Şimdi iyice artmış.
Carlos Zafon da kesin zamlanmıştır,keşke alsaydım zamanında o serisinin 2. ve 3. kitaplarını
Evet evet o seri. Fiyatlar henüz her sitede güncellenmemiş ama artık heves falan kalmadı bende
Serinin ikinci kitabı sadece 65 TL’cik
Yeni yıl yeni zamlar
Burası var .
Gözümden kaçmış.
İlknokta sitesi normalde %35 olan ithaki ve yabancı yayınlarının kitaplarında indirim oranlarını %33’e düşürmüşler.
Ben ilknokta’ yı anlamıyorum. Önceden yüzde 40’ dı sonra 35’ e düştü. Şimdi yüzde 33 indirime düşmüş.
İlknokta’ yı kullanmayalım istiyorlar sanırım.