Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Liste fiyatı 150 TL şu an. Yaklaşık %73 indirimli.

4 Beğeni

Hepsiburada kotaplarda geçerli olmak üzere 100 tl ve üzerine 10 tl indirim tanımlamış bana, hesabınızı komtrol etmenizde fayda var.

Birde yine hepsiburada domingo’nun bazı kitaplarında 1 alana 2. Si 1 lira diye kampanya yapmış.

1 Beğeni

Benim siparişim de hazırlandı ve kargoya verildi olarak görünüyor. Ama kargo bilgileri henüz girilmedi. Bu arada İdefixte stokta yok olarak görünüyor.

1 Beğeni

Etiket fiyatı 76 TL değil. 13$ olması lazım.

6 Beğeni
3 Beğeni
6 Beğeni

Ben 1-2 eksikle almıştım bunların hepsini. Kor için de yapsınlar bir büyük kampanya, oradan alacaklarım var.

3 Beğeni

Ben de Kor bekliyorum, görürsen etiketlersin. %50’ye giriyordu sanırım.

3 Beğeni

Kampanya sayılmaz ama Can Yayınları’nın fiyatları epey zamlanmış. Amazon’da ise eski fiyatlardan satılıyor. Yeni etiket fiyatına göre yaklaşık %50 indirimli gibi oluyor.

2 Beğeni

İdefix’de hediye kartlarında geçerli indirim kuponu (@SJack .d) var mı? 250’lik sepet yaptım ama hediye kartına kupon uygulayamadığım için alamıyorum. 25/250 kesmiyor. :sweat_smile:

3 Beğeni

Ondan varsa bir tane de bana lazım :woozy_face:

1 Beğeni

Tıkla kazan başladı yine bu sefer de 5 tl çıktı :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Bana da 5 papel çıktı. :roll_eyes:

1 Beğeni

Bunları dene. Ben üsttekini kullanmıştım, çalışıyordu yani.

3 Beğeni

10 çıktı ama kargo ücretsiz değil, ne alalım biz şimdi :unamused::cry:

Edit : Madame Coco’dan 6’lı çay bardağı aldım 10 TL’ye. Kargo bedavaydı.

6 Beğeni

500/75 çıktı. Bugün de hüsran. :slight_smile:

1 Beğeni

Hiçbiri çalışmadı maalesef… :confused:

1 Beğeni

Bana 150 50 kitap kırtasiye çıktı fakat pek indirimli kitap göremedim fiyatlar yüksek bu sitede

3 Beğeni

%73 İndirim

6 Beğeni

Deri ciltlisi zamanında 2 al 1 öde kampanyasında 220 TL’ye satılıyordu. Keşke o zaman alsaymışım.

1 Beğeni