Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Liste fiyatı 150 TL şu an. Yaklaşık %73 indirimli.

3 Beğeni

Hepsiburada kotaplarda geçerli olmak üzere 100 tl ve üzerine 10 tl indirim tanımlamış bana, hesabınızı komtrol etmenizde fayda var.

Birde yine hepsiburada domingo’nun bazı kitaplarında 1 alana 2. Si 1 lira diye kampanya yapmış.

Benim siparişim de hazırlandı ve kargoya verildi olarak görünüyor. Ama kargo bilgileri henüz girilmedi. Bu arada İdefixte stokta yok olarak görünüyor.

Etiket fiyatı 76 TL değil. 13$ olması lazım.

5 Beğeni
2 Beğeni
5 Beğeni

Ben 1-2 eksikle almıştım bunların hepsini. Kor için de yapsınlar bir büyük kampanya, oradan alacaklarım var.

2 Beğeni

Ben de Kor bekliyorum, görürsen etiketlersin. %50’ye giriyordu sanırım.

2 Beğeni

Kampanya sayılmaz ama Can Yayınları’nın fiyatları epey zamlanmış. Amazon’da ise eski fiyatlardan satılıyor. Yeni etiket fiyatına göre yaklaşık %50 indirimli gibi oluyor.

1 Beğeni

İdefix’de hediye kartlarında geçerli indirim kuponu (@SJack .d) var mı? 250’lik sepet yaptım ama hediye kartına kupon uygulayamadığım için alamıyorum. 25/250 kesmiyor. :sweat_smile:

2 Beğeni

Ondan varsa bir tane de bana lazım :woozy_face:

Tıkla kazan başladı yine bu sefer de 5 tl çıktı :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Bana da 5 papel çıktı. :roll_eyes:

Bunları dene. Ben üsttekini kullanmıştım, çalışıyordu yani.

2 Beğeni

10 çıktı ama kargo ücretsiz değil, ne alalım biz şimdi :unamused::cry:

Edit : Madame Coco’dan 6’lı çay bardağı aldım 10 TL’ye. Kargo bedavaydı.

5 Beğeni

500/75 çıktı. Bugün de hüsran. :slight_smile:

Hiçbiri çalışmadı maalesef… :confused:

Bana 150 50 kitap kırtasiye çıktı fakat pek indirimli kitap göremedim fiyatlar yüksek bu sitede

2 Beğeni

%73 İndirim

5 Beğeni

Deri ciltlisi zamanında 2 al 1 öde kampanyasında 220 TL’ye satılıyordu. Keşke o zaman alsaymışım.