Liste fiyatı 150 TL şu an. Yaklaşık %73 indirimli.
Hepsiburada kotaplarda geçerli olmak üzere 100 tl ve üzerine 10 tl indirim tanımlamış bana, hesabınızı komtrol etmenizde fayda var.
Birde yine hepsiburada domingo’nun bazı kitaplarında 1 alana 2. Si 1 lira diye kampanya yapmış.
Benim siparişim de hazırlandı ve kargoya verildi olarak görünüyor. Ama kargo bilgileri henüz girilmedi. Bu arada İdefixte stokta yok olarak görünüyor.
Ben 1-2 eksikle almıştım bunların hepsini. Kor için de yapsınlar bir büyük kampanya, oradan alacaklarım var.
Ben de Kor bekliyorum, görürsen etiketlersin. %50’ye giriyordu sanırım.
Kampanya sayılmaz ama Can Yayınları’nın fiyatları epey zamlanmış. Amazon’da ise eski fiyatlardan satılıyor. Yeni etiket fiyatına göre yaklaşık %50 indirimli gibi oluyor.
İdefix’de hediye kartlarında geçerli indirim kuponu (@SJack .d) var mı? 250’lik sepet yaptım ama hediye kartına kupon uygulayamadığım için alamıyorum. 25/250 kesmiyor. 
Ondan varsa bir tane de bana lazım 
Tıkla kazan başladı yine bu sefer de 5 tl çıktı 
Bana da 5 papel çıktı. 
10 çıktı ama kargo ücretsiz değil, ne alalım biz şimdi 

Edit : Madame Coco’dan 6’lı çay bardağı aldım 10 TL’ye. Kargo bedavaydı.
500/75 çıktı. Bugün de hüsran. 
Hiçbiri çalışmadı maalesef… 
Bana 150 50 kitap kırtasiye çıktı fakat pek indirimli kitap göremedim fiyatlar yüksek bu sitede
Deri ciltlisi zamanında 2 al 1 öde kampanyasında 220 TL’ye satılıyordu. Keşke o zaman alsaymışım.