Sonra alırım diyerek üzerine soğuk su içtiğim bir kitaptır kendileri.
Tarihçi Peter Watson’ın benim sevidğim bir kitabı. Yeni baskıda kapağı değişmiş sanırım bendeki beyazdı.
@Who_Sametto PICODI25IDE kodu sepette çalışıyor. Hediye çeki alırken de bir dene istersen. Çalışırsa 50 tl bir indirim sağlar.
Hepsiburada Cumartesi günü boyunca kitaplarda kargo bedava. Umarım herkese papel çıkarda kitaplarımızı alırız.
Bugün tıkla kazan olacak mı? Kargo bedava günü diye umarım atlamazlar bugün.
Ben de bunu görmüştüm ama yanlış baktım diye düşünmüştüm. Kötü olmuş 
Peki pazar günleri kargo bedava kampanyası sürüyor mu?
Normalde cumadan pazara oluyordu, muhtemelen olmayacak.
İlk kez hepsiburada’dan kitap aldım. 30 ocaktaki siparişi hala gondermediler. Aldığım da tek Malazan tedarik sorunu olabilecek bir kitap değil, İstanbul içi teslimat. Hepsiburada genelde böyle midir? 2 kez müşteri hizmetleri ile görüştüm iptal edelim diyorlar siparişi utanmadan. Verdikleri kupona kandım amazondan şaşmamak lazımmis
Hocam benim bu 5-10 tllik kuponlarla aldığım kitaplar ertesi gün elime ulaştı. Sizde bir aksaklık olmuş olabilir.
Valla çoğunlukla hızlı şekilde teslim ediyorlar, neden öyle olmuş bilemedim hocam.
Genelde hızlıdır ama benim de 6 şubatta verdiğim siparişten Malazan ve Cadılar Bayramı Ağacı hala beklemede. İthaki tedariği sıkıntılı desem aynı siparişteki robot kitapları 2 günde geldi. Çözemedim. 
Arada böyle oluyor. Ben de Dakikalar İçinde serisinden 3 kital almıştım 29 Ocak’ta. 2 tanesi hemen teslim edildi, diğeri kargo için 10 Şubat’ı gösteriyordu. 11’inde kargolanıp dün teslim edildi.
Idefix’te 100 TL ya da 150 TL üzerine kod var mı?
D&R 100 TL ve üzerine 10 TL kodu falan var mı?