Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Sonra alırım diyerek üzerine soğuk su içtiğim bir kitaptır kendileri.

2 Beğeni

Tarihçi Peter Watson’ın benim sevidğim bir kitabı. Yeni baskıda kapağı değişmiş sanırım bendeki beyazdı.

3 Beğeni

@Who_Sametto PICODI25IDE kodu sepette çalışıyor. Hediye çeki alırken de bir dene istersen. Çalışırsa 50 tl bir indirim sağlar.

2 Beğeni

Hepsiburada Cumartesi günü boyunca kitaplarda kargo bedava. Umarım herkese papel çıkarda kitaplarımızı alırız.

3 Beğeni

Part 1 Part 2 olarak bölünmemiş baskı için çoğ eyi fiyad.

Bunun Türkçesi malesef 150 TL.

13 Beğeni

Bugün tıkla kazan olacak mı? Kargo bedava günü diye umarım atlamazlar bugün.

1 Beğeni

Atlamışlar. Gerçekten rezalet bir tutum olmuş.

3 Beğeni

Ben de bunu görmüştüm ama yanlış baktım diye düşünmüştüm. Kötü olmuş :confused:

2 Beğeni

Peki pazar günleri kargo bedava kampanyası sürüyor mu?

1 Beğeni

Normalde cumadan pazara oluyordu, muhtemelen olmayacak.

1 Beğeni

İlk kez hepsiburada’dan kitap aldım. 30 ocaktaki siparişi hala gondermediler. Aldığım da tek Malazan tedarik sorunu olabilecek bir kitap değil, İstanbul içi teslimat. Hepsiburada genelde böyle midir? 2 kez müşteri hizmetleri ile görüştüm iptal edelim diyorlar siparişi utanmadan. Verdikleri kupona kandım amazondan şaşmamak lazımmis

1 Beğeni

Hocam benim bu 5-10 tllik kuponlarla aldığım kitaplar ertesi gün elime ulaştı. Sizde bir aksaklık olmuş olabilir.

2 Beğeni

Valla çoğunlukla hızlı şekilde teslim ediyorlar, neden öyle olmuş bilemedim hocam.

4 Beğeni

Genelde hızlıdır ama benim de 6 şubatta verdiğim siparişten Malazan ve Cadılar Bayramı Ağacı hala beklemede. İthaki tedariği sıkıntılı desem aynı siparişteki robot kitapları 2 günde geldi. Çözemedim. :roll_eyes:

1 Beğeni

Arada böyle oluyor. Ben de Dakikalar İçinde serisinden 3 kital almıştım 29 Ocak’ta. 2 tanesi hemen teslim edildi, diğeri kargo için 10 Şubat’ı gösteriyordu. 11’inde kargolanıp dün teslim edildi.

2 Beğeni

Hepsiburada kontrol etmekte fayda var arkadaşlar :man_dancing:t6:

8 Beğeni

3 Beğeni

Hepsiburada her zamanki gibi bana “sen kimsin ya” diyor. :joy:

4 Beğeni

Idefix’te 100 TL ya da 150 TL üzerine kod var mı?

1 Beğeni

D&R 100 TL ve üzerine 10 TL kodu falan var mı?

1 Beğeni