Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

5 Beğeni

Hiç kitap yok Pegasus’tan :smile: yeniden eskiye sırala, hepsi tükenmiş gözüküyor. :woozy_face:

3 Beğeni

:joy: Trollenmiş gibi hissettim kendimi. Madem yok niye bu kampanyayı paylaştınız arkadaş :confused:

3 Beğeni

Hepsiburada tıkla kazan gelmiş

1 Beğeni

Gelmiş ama kargoyu unutmuşlar.

2 Beğeni

Seçili kitaplarda kargo bedavaymış. 25 tl ve üzeri baktığım kitapların hepsinde kargo bedava gördüm.
https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/secili-kitap-urunlerinde-kargo-bedava

1 Beğeni

Bana yine her zaman olduğu gibi 5 TL verdi.

Tiamat karton kapak kargo bedava kitaplardanmış. 17.95’e onu almış oldum da teslimat 24 Şubat gözüküyor.

2 Beğeni

Ben de aynı şekilde kitabı sipariş ettim.

1 Beğeni

Merhaba forum. Aramızda Amazon.com.tr üzerinden Amazon/Germany veya Bookdepository satıcılarından sipariş verenler var mıdır? Bir kaç soru sormak istiyorum.

1 Beğeni

Ben sipariş vermiştim ikisinden de.

2 Beğeni

Eganba’da aynı kampanyayı dün gördüm, kitap olmayınca paylaşmamıştım. Hepsinden 1 adet mi kampanya yaptılar acaba :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

O da olabilir :smiley: Ben Arasta’ya ait oldukları için Pegasus kitapları satmıyorlar biliyordum. Bunu görünce Pegasus satıyorlar hem de %50 demek deyip paylaştım :laughing:

2 Beğeni

Normalde etiket fiyatı 165 TL.

3 Beğeni

14.02.2022 tarihine kadar geçerli olan Hepsipapel kazanmışım. Papel saat kaça kadar geçerli oluyor, bilgisi olan var mı arkadaşlar ?

2 Beğeni

Muhtemelen şu an süresi dolmuştur. 23.59 itibariyle silinmiştir.

2 Beğeni

Hala cüzdanda papel duruyor. Ama son tarih olarak bugün belirtilmiş o yüzden sordum.

2 Beğeni

%67 indirimle 36,34 TL

1 Beğeni

Müşteri hizmetlerini arayın isterseniz, daha detaylı bilgiyi vereceklerdir.

2 Beğeni

Teşekkürler :slight_smile:

2 Beğeni

2 Beğeni