Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Gargantua’yı okumamış var ise çok tavsiye ederim. Naçizane tavsiyem ise, Gargantua - Oblomov - Alıklar Birliği’dir. Benim üçlemem bu şekilde. Bunların da üst okuması olarak, Don Kişot ve Teneke Trampet’i öneririm.

Aydınlanma Çağı’nın en önemli eserlerinden biri Gargantua. Şu cümle çok önemli. “Fay ce que voudras.”

İstediğini yap.

16 Beğeni

4 Beğeni

3 Beğeni

Gargantua et Pantagruel serisi beş kitap ama diğer kitaplarıda çevirirler herhalde yanlış hatırlamıyorsam Everest’de basmıştı iki kitabını.

2 Beğeni

Vay be nostaljik oldu :slight_smile:

resim

5 Beğeni

5 Beğeni

Kesinlikle. :sweat_smile:

3 Beğeni

Hastayken kaçırmıştım bu fiyatı. Daha sonra Letgo’da seti 50 TL’ye gördüm ama onu da kaçırdım. :sweat_smile::rofl:

4 Beğeni

Babil

Aynı zamanda Olvido %43 indirimde.

2 Beğeni

Geçmiş olsun, sağlık olsun. Hiç belli olmaz, yine düşer belki fiyatlar yakında. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

%40 indirim moda oldu sanırım, başlıkta şu sıralar en çok onu görüyorum. :smiley:

2 Beğeni

2 Beğeni

Sene sonundaki %50’ler bir süre olmayacak gibi gözüküyor. Gerçi Babil İthaki için genelde hep %40 yapıyordu önceden de.

2 Beğeni

Evet doğrudur hocam. Aslında şöyle bir sıralaması var:

1. Pantagruel
  2. Gargantua
  3. Le Tiers-Livre (3. Kitap)
  4. Le Quart-Livre (4. Kitap)
  5. Le Cinquième Livre (5. Kitap)

3-4-5 'lerini isimleri böyledir. F. Rabelais öldükten sonra yayıncısı tarafından 5. kitabın notları derlenerek yayınlanmıştır. Aslında bir ismi dahi yoktur, ama genel isim olarak bu verilmiştir, diğerleri ile bütünlük olsun diye.

İlk ikisi Türkçe’ye çevrildi. 3/4/5 önemli görülmedi niyeyse. İngilizce edisyonlarını okumuştum, bir dersimin ana okumalarından biriydi bu seri.

8 Beğeni

2 Beğeni

Ben de bakıyorum ama sizin gibi bulamıyorum. Siz paylaştıkça tarzıma göre sepete ekliyorum sağolun.

2 Beğeni

Koleksiyoncular için

2 Beğeni

Birkaç ay önce birisi indirim oranına göre aramayı göstermişti. Ciltli için aratıyorum ama arada ciltsizler de görünüyor.

2 Beğeni

5 Beğeni

@CenT çokkkk teşekkür ederim ^^ ^^ ^^ sayenizde bir sürü kitabı baya ucuza aldım. Ve amazon ben daha önce prime üyeliğimi iptal ettirmeme rağmen aylarca benden habersiz kartıma girmeye devam etmiş üyelikleri :))))) Kayıtlı kartlarınızı her işlemden sonra silmeyi unutmayın :))))

5 Beğeni