Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Ne demek, her zaman :blush:

4 Beğeni

Bu adam gariplerin babası, bu adamlar öğrencilerin dostu. Ne zaman bu adamı görsem, ekonomisi rezil şu memlekette insanlar bari kitap alırken kazıklanmasınlar diye uğraşan yüce gönüllü birini görüyorum.

20 Beğeni

Kartınızı silmek yerine bu tarz üyeliklerde ilk alımdan sonra otomatik yenilemeyi kapatmanız daha doğru olur. Oto yenilemeyi kapatmazsanız başka bir zaman sisteme kart eklediğiniz de yine otomatik çekim yapabilir. Yenilemeyi kapattığınızda aldığınız süre boyunca (aylık, yıllık vs) yine üyeliğin avantaj ve indirimlerinden faydalanıyorsunuz.

2 Beğeni

Böyle yaptım zaten geçen sefer ama kayıtlı kartlarımdan çekmeye devam etmiş kendi üyeliği tekrar açıp saçma bir şekilde. Baya uzun süre sırayla yenilemiş farklı farklı kartlarda o yüzden fark etmemişim. Jeff Bezos beni soydu :laughing:

2 Beğeni

Bu doğru düzgün yapılmış bir araştırmanın ürünü mü yoksa son dönemde feminist söğüşlemek için önüne gelenin yazdığı klişelerden mi karar veremediğim için almadım. Alan olursa bizi de bilgilendirsin :slight_smile: Fiyatı bayağı inmiş.

7 Beğeni

Olsun, şöyle düşün koskoca Bezos senin parana muhtaç nerdeyse borç vereceksin :slight_smile:

3 Beğeni

Ben hep uygulamadan iptal ediyorum, 1-2 gün unutsam bile prime avantajlarını kullanmamışsam kestiği parayı iade ediyor.

Yalnız sitedeki durumu bilmiyorum ama uygulama üzerinden iptal işlemlerinde son sayfada biraz algıya oynuyor Amazon. Sanki iptal gerçekleşmiş gibi bir sayfa açılıyor ama son bir kez daha soruyor aslında, ve buton yanlış hatırlamıyorsam aşağıda dikkat çekmeyen bir bölgede kalıyor. Bir de iptal gerçekleşince bununla ilgili bir mail geliyor.

2 Beğeni

İnanın iptal ettiğime eminim müşteri hizmetleri ile konuşmuştum hatta iptal ettiğimden emin olmak için.

1 Beğeni

Yani bunu söylemem belki yanlış anlaşılabilir ama prime ücreti nasıl hala bu kadar düşük anlayamıyorum. Ülkede yararlanılabilecek en iyi hizmet kendisi bence. Kullanmadığım zamanlar bile sırf ülkeden çekilmesin(bu kadar yatırım sonrası pek olası değil gibi) ya da fiyat politikasını değiştirmesin diye kendimce düşünerek devam ettiriyorum.

14 Beğeni

6 Beğeni

Bulunduğum bir grupta paylaşıldı. Vodafone Yanımda uygulaması denemek isteyenlere duyurulur. :grimacing:

3 Beğeni

Madame Bovary %59,
Mark Twain %55 indirimli

12 Beğeni

Öncelikle paylaştığınız için teşekkürler. La Fontaine görünce aklıma İftarlık Gazoz filmindeki çizgi film şeklindeki yorumlar ve masal okuyacaksan Ezop oku sahnesi geldi :slight_smile: Bütün kitapların fiyatlarının 9.09 TL olarak sabit olması da kafamı kurcaladı neden acaba? :thinking:

2 Beğeni

Galiba depo boşaltmak için yapıyorlar.

1 Beğeni

Hani eskiden yaptıkları gibi yüzde 50 yüzde 60 gibi bir kampanya olsa anlayacağım da böyle ilk defa görünce değişik geldi :thinking:

1 Beğeni

3 Beğeni

Kitabın güncel etiket fiyatı 120₺

5 Beğeni

Bu dedikodu doğru mu? Eğer tekrar baskı olmazsa bir süre sonra astronomik fiyatlarla satılmaya başlar.

2 Beğeni

Valla öyle duydum, doğru ya da yanlış bilemem. :slight_smile:

2 Beğeni

Nasıldı o, ilgili mesajı aradım da bulamadım.

1 Beğeni