Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Nasıldı o, ilgili mesajı aradım da bulamadım.

Benim İdefix siparişimde vardı o yüzden sordum iptal ederler diye düşünmüştüm ama kargoya vermişler. Teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Bende yapmaya çalıştım ama bulamadım.

Bkm kitap, pokus kampanyası bitmiş.

Geçmiş kampanyalar kısmında bile gözükmüyor. Türk Telekom’dan ne beklenir ki. Baktılar ki çok katılım var, hemen bitirdiler kampanyayı. Umarım bu ay katılanların hakkı yenilmez.

Alışveriş yapmak için istiyor 200 tl yükledim. Sonra, kampanın 14 şubatta bittiği ibaresini gördüm. Detaylarda 31,03.2022 bitiş tarihi yazıyor. Müşteri temsilcisini aradım, bittiğini doğruladı. Parayı geri çekeyim dedim ama , parayı geri çekebilmem için , bir sürenin geçmesi gerekiyormuş. Ne kadar bilmiyorum.

Bkm kitap’ta İthaki yayınlarında %45 indirim devam ediyor ama liste fiyatlarını arttırmışlar sanırım. bir kaç gün önce sepete eklediğim kitapların toplamı 190 civarından 230tl’ye çıkmış. kitapların fiyatları da hemen hemen diğer sitelerle aynı seviyelerde

1 Beğeni

Ben de 9 şubatta 200 liralık alışveriş yaptım Pokus ile, inşallah 14’ü öncesi yaptığım için 50 lira iade gelir.

3 Beğeni

İthaki setlere zam yapmış. Tekil kitaplarda göremedim. En basitinden ciltli Dune serisi 1000’den 1090’a yükselmiş.

2 Beğeni

6’sından beri saç baş yoldurttu şu Pokus bana ya. 100 liralık sipariş içinden iki kitap iptal oldu, pokusu aradım hala kampanya dahilinde mi diye yok dedi (halbuki hala dahilmiş 25 lira iade veriyorlarmış). Siparişi iptal ettim, para iadesi 11’inde geldi o zamandan beri provizyon hatası alıyordum siparişi kabul etmiyordu. Pokusu arıyorum BKM de sorun diyor BKM yi arıyorum Pokus diyor 3 kere aralarında döndürdüler beni beş gün boyunca. Demek ki problem Pokus tarafında kampanya kotası vs. dolmasıymış. Bu öğlen de siparişi başarılı şekilde verdi diye sevindim, kampanya bitmiş demek ki. 6’sından beri sepetim 20 lira civarı zamlandı, içeride kalan 8 liramı çekmek için de 2 lira istiyorlar. Ucuz etin yahnisi sanırım.

1 Beğeni

Sis %54 indirimli

10 Beğeni

BKM Pokus aktif olmuş

3 Beğeni

Trendyol kargo ücreti 14,99 olmuş.

1 Beğeni

Dün müşteri temsilcisi ile görüştüm. Kampamyanın bittiğini, 100 tl üzeri alılverişte, ℅10 iade olarak devam edeceğini söyledi. Bu yüzden yatırdığım 200 tl yi 195 tl olarak geri çektim. Şimdi kampanya yeniden başlamış.

1 Beğeni

5 Beğeni

Bu fiyata kamyonun torpido gözüne koyuyorlar gerçekten üzücü.

3 Beğeni

Benim sipariş kargoya verilmiş, yarın gelmesi bekleniyor.

1 Beğeni

Benim de kargoya vermişler, Gelmeden Amat’ı yeniden okurum diyordum ama okuyamacağım gibi.

1 Beğeni