Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Selamlar, google’da biraz araştırma yapıp buldum.

Herhangi bir kategoriye gelip url kısmının sonuna &pct-off=50- yazarsanız %50 indirime girmiş ürünler listeleniyor. Örneğin &pct-off=50-75 yaparsanız %50-%75 arası olanlar listeleniyor.

İyi alışverişler.

16 Beğeni

Çok teşekkür ederim. İyi günler.

2 Beğeni

4 Beğeni

Umarım ay sonuna kadar Taschen indirimi görmem burada. :slight_smile:

2 Beğeni

Arkadaşlar daha önce başlıkta paylaşılmıştı D&R ya da İdefix 50 TL üzerine zubuzi indirim kodu vardı kampanya devam ediyor mu ya da 100 TL üzeri Idefix kod var mı?

Var birkaç tane :slight_smile: Yeni kitaplar getirmiş amazon.

4 Beğeni

Abi atsana bakalım :slight_smile:

Hepsiburada 200/50 indirim kodu

2 Beğeni

Hepsiburada’da kargo bedava ürünler var mı?

https://www.eganba.com/jose-saramago-seti-6-kitap-kitabi-jose-saramago

%50 indirime girmiş. İçerisindeki kitaplar;

Körlük, Görmek, Bilinmeyen Adanın Öyküsü, Kabil, Ölüm Bir Varmış Bir Yokmuş, Toprağın Uyanışı.

4 Beğeni

4 Beğeni

Normalde ingilizce baskı olmasından dolayı almazdım ama çok fena gaza getirdiniz :joy: :joy:

Ben biraz baktım, öyle çok ingilizce gerektirecek metinleri yoktu. Bitmiş zaten :slight_smile:

1 Beğeni

Mahşerin Dört Atlısı yeniden okumak istediğim bir kitap ama kitabı geçen yıl vermiştim. Bu fiyata kaçmaz, alayım.

1 Beğeni

Baskısı yok diye direkt siparişi iptal ediyorlar. (Uyandırmışsın adamları :smiley: )
YAPILAN YANLIŞI KANITI DA BURADA DURSUN:
5 Dakika önce verdiğim siparişi direk baskı yok diye iptal etiller, bunun üzerine ben de tüm siparişi iptal ettim :

6 Dakika sonra:

Firmayı arayıp yaptıklarının yanlış olduğunu söyledikten ve şikayet edeceğimi bildirdikten sonra bu kitabı da tükendi olarak az önce işaretlediler yarın sabah bakacağız…

4 Beğeni

O kadar sövüp sayılan BKM bu tip durumlarda siparişi gönderiyor. Etiket fiyatını güncellememeleri kendi hataları olduğu için en azından iletişime geçerek özür dileyebilirlerdi.

4 Beğeni

6 Beğeni

Kara Prizma tekrar 15 tl

5 Beğeni

5 Beğeni