Almayacaktım ama merak ettim. 4 stok nasıl bitti dakikasında anlayamadım
Eski baskısına bakıyor olabilirsiniz.
Teşekkürler (20 karakter)
Cüzdanım boşaldı, içerisinde para kalmadı.Taschen indirimi atacaksın diye çok korkuyorum.
Bunu Tayschren indirimi olarak okudum.
Sanırım Malazan overdose oldum hocamlar. @nefarrias_bredd @Pyrewrath @Abraxas
Ben de iki n ile yazılmıyo muydu diye düşünürken yakaladım kendimi. Zehirlediniz beni.
Şu sete yıllardır içim gidiyor…
Fiyat çok iyi, satıcı da olumlu görünüyor. Bütçem müsait olsa kaçırmazdım.
D&R’da Zubizu kampanyası var, 100 liraya 20 lira indirim yapıyor.
İlginçtir, İdefix sepet indirimi bitince “Üç İstanbul” stoklara girdi, şimdi de D&R’da stok yok oldu
Gerek kitap stoğumun olmasından gerek saçma sapan fiyatlardan sonra uzun süre kitap almam demiştim fakat geçen gün 3-4 kitaplık sipariş verdim.
Bu sırada gözüme can yayınları takıldı, 80 sayfalık kitaba 38 lira fiyat biçtiklerini gördüm ve güldüm…
Komedi resmen
Amazon hala etiket fiyatlarını eski fiyatlardan satıyor. En azından benim gördüklerimde. İdefix ve D&R dan alışveriş yapmak için artık kodalar ve sepette ekstra indirimler lazım. Gerçekten sayfa sayısına göre o kadar uçuk ki bazı kitaplarda rakamlar…
Kampanya kodunu Idefix’de kullanabiliyor muyuz?
Etiket fiyatı 77 değil 165 TL.
Le Carre’in diğer birkaç kitabı da %50+ indirimde. Ayrıca amazon penguin classics stoklarını yenilemiş. Çok güzel kitaplar gelmiş. Yanlız bu sefer her kitaptan bir adet getirmiş, geçen sene daha çok getirmişti. Fiyatları da çoğunun 8 ve 9 pound civarı, 140-160 TL ediyor
Amazonda HC The Complete Far Side 990 lira. İlgisini çeken baksın arkadaşlar, fiyat uygun baskısı için bence. Satıcı da Amazon. Son 1 adet var.
Carre kitaplarına heveslendim ama daha önce ekşide şöyle bir yorum okuduğum için cesaret edemedim.
Hepsişurada seçili kitaplar kargo bedava. 5 lira cüzdan yüklemişti iletişim izni verdiğim için 5 de banka bonusum vardı yine 1 liraya kitap sipariş edildi.
@Srbs O zaman önceden bir pdf indirip göz atmakta fayda var Ben de daha önce hiç Carre okumadım.
Alçaklığın Evrensel Tarihi (Can)
Aydaki İlk İnsanlar (İthaki)
İnci (Sel)
Zaman Makinesi