Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Almayacaktım ama merak ettim. 4 stok nasıl bitti dakikasında anlayamadım :thinking::grimacing:

Eski baskısına bakıyor olabilirsiniz.

2 Beğeni

Teşekkürler :pray:t2: (20 karakter)

1 Beğeni

Cüzdanım boşaldı, içerisinde para kalmadı.Taschen indirimi atacaksın diye çok korkuyorum. :joy:

2 Beğeni

Bunu Tayschren indirimi olarak okudum.

Sanırım Malazan overdose oldum hocamlar. :slight_smile: @nefarrias_bredd @Pyrewrath @Abraxas

6 Beğeni

Ben de iki n ile yazılmıyo muydu diye düşünürken yakaladım kendimi. Zehirlediniz beni. :sweat_smile:

1 Beğeni
3 Beğeni

Şu sete yıllardır içim gidiyor… :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Fiyat çok iyi, satıcı da olumlu görünüyor. Bütçem müsait olsa kaçırmazdım.

1 Beğeni

D&R’da Zubizu kampanyası var, 100 liraya 20 lira indirim yapıyor.

İlginçtir, İdefix sepet indirimi bitince “Üç İstanbul” stoklara girdi, şimdi de D&R’da stok yok oldu :slight_smile:

1 Beğeni

Gerek kitap stoğumun olmasından gerek saçma sapan fiyatlardan sonra uzun süre kitap almam demiştim fakat geçen gün 3-4 kitaplık sipariş verdim.
Bu sırada gözüme can yayınları takıldı, 80 sayfalık kitaba 38 lira fiyat biçtiklerini gördüm ve güldüm…
Komedi resmen

Kitap, https://www.idefix.com/Kitap/Albaya-Mektup-Yok/Edebiyat/Dunya-Oyku/urunno=0000000064188?redirect=suggest&s=Albaya%20Mektup%20Yok&k=albaya%20me

3 Beğeni

Albaya Mektup Yok: 1982 Nobel Edebiyat Ödülü : Gabriel Garcia Marquez, Handan Saraç: Amazon.com.tr: Kitap

Amazon hala etiket fiyatlarını eski fiyatlardan satıyor. En azından benim gördüklerimde. İdefix ve D&R dan alışveriş yapmak için artık kodalar ve sepette ekstra indirimler lazım. Gerçekten sayfa sayısına göre o kadar uçuk ki bazı kitaplarda rakamlar…

1 Beğeni

Kampanya kodunu Idefix’de kullanabiliyor muyuz?

AmazonPrime 10 kitap alımında %10 indirimle 75 TLye geliyor.

2 Beğeni

Mimariye ilginiz varsa çok iyi indirimler var Kelepir Kitaplar – YEM Kitabevi

2 Beğeni

Etiket fiyatı 77 değil 165 TL.

Le Carre’in diğer birkaç kitabı da %50+ indirimde. Ayrıca amazon penguin classics stoklarını yenilemiş. Çok güzel kitaplar gelmiş. Yanlız bu sefer her kitaptan bir adet getirmiş, geçen sene daha çok getirmişti. Fiyatları da çoğunun 8 ve 9 pound civarı, 140-160 TL ediyor :cry:

5 Beğeni

Amazonda HC The Complete Far Side 990 lira. İlgisini çeken baksın arkadaşlar, fiyat uygun baskısı için bence. Satıcı da Amazon. Son 1 adet var.

Carre kitaplarına heveslendim ama daha önce ekşide şöyle bir yorum okuduğum için cesaret edemedim.

2 Beğeni

Hepsişurada seçili kitaplar kargo bedava. 5 lira cüzdan yüklemişti iletişim izni verdiğim için 5 de banka bonusum vardı yine 1 liraya kitap sipariş edildi.

3 Beğeni

@Srbs O zaman önceden bir pdf indirip göz atmakta fayda var :slight_smile: Ben de daha önce hiç Carre okumadım.

Alçaklığın Evrensel Tarihi (Can)

Aydaki İlk İnsanlar (İthaki)

İnci (Sel)

Zaman Makinesi

1 Beğeni