Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Arkadaşlar bkm’nin her ay yaptığı indirim kodlarının güncel versiyonunu bilen var mı?

1 Beğeni

Ben bugün bunu kullandım. 150 TL ye 15 tl. AVNTJX15

2 Beğeni

cozdemir kodu 100 tl alışverişe 10 tl indirim yapıyordu geçen hafta ama hala çalışıyor mu bilmiyorum. Bu aylık çıkan xxxx10, xxxx20 tipinde kodlar bu ay çıkmadı diye biliyorum.

2 Beğeni

Idefix indirim kodları hala çalışıyor mu?
Elinde kodların listesi olan varsa paylaşabilir mi?

1 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/dp/6057635116/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_T4AGSKTD19QP4SS1B6PK

Hunlardan günümüzü Türk askeri kültürü %46 indirimli

54 tl.

Sabah son kitabı ben almıştım aslında daha sonra stoka 2 adet eklemişler.

1 Beğeni

5 Beğeni

image
Kidega
100/10 Kodu: KdG2107 + Enpara 100/25 kullanılabilir

12 Beğeni

Bu seti okumasam da olur diyordum ama bu indirim oranı, kod, enpara ikna oldum. :slight_smile: 1-2 kitap daha ekleyerek sipariş vereyim.

Enpara iade için kod sonrası alışveriş tutarınızın en az 100 TL olmasına dikkat edin arkadaşlar.

4 Beğeni

Enpara şu fatura talimatını verdi vereli ben patladım ya.

4 Beğeni

Ben de aynını yaptım. Yanına Sonsuzluk Çarkı’nı ekleyip sipariş geçtim. 10 lira indirim ile sonsuzluk çarkı 11 liraya gelirken, 25 lira enpara indirimi ile set 67,40 a geliyor. Resmen etiket fiyatından yüzler basamağını çıkarıp almış oldum :slight_smile:

2 Beğeni

Siparişe ben Orwell’in yeni çıkan “Nefes Almak İçin” kitabını ekledim. Kitabın indirim oranı az. 4 TL kardan zarardayım. :slight_smile:

4 Beğeni

Ya BKM niçin taksit yapmaz aklım almıyor.

2 Beğeni

https://www.bkmkitap.com/dune-ciltli-kutu-set-6-kitap-takim
Dune ciltli set bkm %50 indirimiyle 325tl olmuş. Kod kullanılırsa daha da uyguna gelebilir.

1 Beğeni

Arkadaşlar geçen gün İnsan Neyle Yaşar İş Bankası’nın ciltli versiyonu 3 Tlye düşünce birkaç kitap daha ekleyip sipariş vermiştim İnsan Neyle Yaşar’ın tedariği için sipariş verilmiş ama tedarik edemedik diyip diğerlerini yollama gibi bir şey yapmazlar değil mi? Daha önce buna benzer hareketleri okumuştum da.

1 Beğeni

Hangi site? Çok ciddi indirim olmuş yaklaşık yüzde 90. Ciltli baskı olduğu yazıyor mu sipariş sayfanızda.

2 Beğeni

Belirtmemişim BKM’nin. %91 baya ciddi bir indirim bence de.

2 Beğeni

Bende de aynı şekilde görünüyor. Tamamen onun için 38 tl’lik sipariş verdim umarım iptal etmezler :frowning: .

3 Beğeni

Daha çok indirimden dolayı aldığım ürünün parasını iade edip sipariş tamamlansın diye eklediklerimi yollarlar diye korkuyorum.

3 Beğeni

Ben dün gece alışveriş yaptığımda taksit seçenekleri çıktı. (BKM Express aracılığıyla Yapı Kredi 1-2 Taksit seçeneği)

1 Beğeni

İlk çıktığında %50’yle 315’e geliyordu, İthaki ve tamamen gereksiz zamları. :upside_down_face:

3 Beğeni