Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

:slight_smile:

3 Beğeni

Haydaa ben bir iki 0 eksik görmüşüm :joy:

2 Beğeni

Benim Okuoku zamanındaki siparişlerim görünmüyor maalesef. :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Benim de okuoku zamanları görünmüyor.

Gerçekte 1557 puanım var. @Ufuk çok puanı var deyince onu haklı çıkarayım diye tarayıcı geliştirici modu ile yaptım. :slight_smile:

5 Beğeni

Peki benim o puana inanmış olmama kaç puan? :sweat_smile:

5 Beğeni

Bunu Ksepeti yönetim kurulu başkanı görseydi sana baya puan verirdi :sweat_smile:

2 Beğeni

3 Beğeni

AMZN40 kodu iyice bağımlılık yarattı, kullanmayı bırakamıyorum. :sweat_smile:

4 Beğeni

Keşke şu ödeme sırasında fiyat düşmeler tekrar gelse :drooling_face:
Kitapların yanına proteinli süt, vs. stokladım. Geçen siparişimi otomatik iptal ettiler, alıp sattığımdan şüphelenmiş sistem. Müşteri hizmetleriyle konuştum çözdüler. :sweat_smile:

1 Beğeni

Her seferinde ayrı hesap mı açıyorsunuz? Yoksa siz de bir açığını mı buldunuz uygulamanın :upside_down_face:. Gerçi yukarıda anlatılmış, ben de bir deneyeyim şu 40’lıkları.

2 Beğeni

Kaç hesap oldu? Her seferinde hesap açıyorsun sanırım :slight_smile:

1 Beğeni

Evin adresini göndereyim sana da aldıklarını bana yolla. Araya bir de Berserk Deluxe eklersen müteşekkir olurum.
:face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Bunu geçenlerde yine paylaşmıştım. Alfa bu serinin etiket fiyatını yine arttırıp 475 TL yapmış. Bunu DR15TL kodu ile 189 TL’ye alabiliyorsunuz. İdefix’te de aynı fiyat, orada da SEPET15 kodu mevcut. Normalde etiket fiyatı 35$ (525 TL). Bizde neden ucuza satılıyor bilmiyorum :slight_smile:

1 Beğeni

ilk cildin baskısında da böyle bir problem olmuştu sanırım, satın alanlar kitapları geri göndermişti yenisini göndermişlerdi falan.

Hayır orijinali gibi basmak ile böyle direk ucuz bir cilt bezi üzerine altın varak yapmak arasında etikete maliyeti max 20 lira falan olur. Böyle abuk subuk bir şey basacağına düzgünce orijinali gibi bas raflarda kral gibi dursun.

2 Beğeni

Epsilon’a çok fazla misyon yüklüyorsunuz, zira kendileri hiçbir zaman kaliteli bir yayınevi olmadı. Ellerinde George R. R. Martin gibi bir yazar var ama kalite sıfır. Hala Wattpad basma peşindeler. Diana Gabaldon da aynı şekilde, doğru dürüst bir yayınevinde harcanmazdı bu isimler.

6 Beğeni

Her seferinde yeni hesap açıyorum. :grinning_face_with_smiling_eyes:

@smartestidiot 7 hesap oldu, fiyatlar kupon sayesinde baya uyguna geliyor, dayanamıyorum. :grin:

@Artorias Gönderirim ama kaldığı gün başına kira alırım.Araya bir ufak deluxe eklerim, sorun değil. :hanci:

2 Beğeni

Epsilon’un iyi iş yapayım, kaliteli iş yapayım falan umrunda değil. Taht Oyunları Özel Baskısı da öyleydi. Fuarlarda dağıtılan bildiğiniz eşantiyon ajandaların kaplandığı, piyasadaki en ucuz malzemeden yapmışlar "Özel Baskı"nın cildini. En ufak bir darbede yırtılıp iç yüzündeki beyaz kağıt çıkıyor ortaya. Kralların savaşı da aynı malzemeden yapılmıştır. Misal bunlar kargoda olan hasarlar değil. Kitaplığa koyup alırken olan hasarlar :slight_smile: O kadar kalitesiz…

@Jeeundo 'nun dediği gibi Ateş ve Kan bez ciltli, daha kaliteli. Onu da ciltli basmayacağız deyip önden karton kapaklısını satıp sonradan ciltli limitli özel edisyonu satışa çıkarmışlardı :laughing:

8 Beğeni

Hepsiburada

2 Beğeni

İdefix’ten verdiğim sipariş bugün geldi. Kitapları 25+25=50 tl indirimle uygun sayılabilecek fiyata aldım. Epsilon, Kralların Çarpışması’nı basınca kalan kitapları da basacağını düşünerek Taht Oyunları’nı da sipariş verdim. Fakat Kralların Çarpışması’nın cilt kalitesini ve işçiliği/özeni beğenmedim. Eklediğim resimlerde de görüleceği üzere kitabın sırtında kabarma var. Sanırım bu yeterince veya iyi kalite tutkal kullanılmadığı için meydana gelmiş. Bir de cildin adı yazılırken kullanılan yazı fontunun baskısı ikinci kitapta çok kötü duruyor. Ayrıca kitabın ortasındaki şömizdeki yazıları bile ortalayamamışlar. Belli ki Epsilon özensiz iş yapmış. Bu kitaplar basılmadan önce kimse bunları kontrol etmiyor mu anlamak zor. Oysa kitabı ucuza da satmıyorlar. Okuyucular olarak bu parayı verirken daha iyi bir kaliteyi ve özeni hak ediyoruz. Kitabın sonunda yer alan renkli çizimler güzel.

İlk kitabı alarak Yerdeniz serisini edinmeye de başlamış oldum.

İdefix, kitapları temiz ve sorunsuz gönderdi.

23 Beğeni

Straight Outta Yozgat

2 Beğeni