Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

30 dakikadır 3 hesap açtım, siparişlerimi verdim.Yaşadığın duruma şaşırdım, biraz şans işi sanırım. :thinking:

Ben de yaptım sorun olmaz, maille üye ol telefon numarasıyla değil.

Benden bu kadar daha indirim atmayın, ss alıp @Agape 'ye yollarım :sweat_smile:

@SJack 'e de çok bakma robot olduğundan sisteme takılmıştır :slight_smile:

2 Beğeni

King’in eksiklerimi tamamlıyorum, fiyatlar çok iyi kuponla birlikte. :sweat_smile: İndirimde denk geldiğin One short çizgi roman var mı?

2 Beğeni

Yok, açıkçası pek de araştırmadım.

Çizgi roman, manga olarak sadece Yalnız Kurt ve Yavrusu var bu ara eksik toplamak için takip ettiğim onda da indirim bulamadım :slight_smile:

King’den bir tane aldım, zaten pek eksiğim yok onda bir tane kitabı kaldı ona da bir ara bakarız, gece gece çok masrafa girdik :joy:

Dur bu arkadaşları da bulaştırayım onlar da batsın :sweat_smile:

@Erdo @Erdal_01 @fortknoxt indirimleri kaçırmayın. Süper, müthiş, ultra, efsane indirimler var.

4 Beğeni

@Ufuk dediğiniz gibi yaptım ve oldu. Mail ile kayıt olup doğrulatmam yeterliymiş. Yarın bu saate kadar bitmezse indirimler ben de birkaç bir şey alacağım. :slight_smile:

1 Beğeni

İndirimler bitmez ama alındıkça indirimdeki kitapların fiyatlar değişir muhtemelen. Bu başlığı 1 gün süreyle kapat, şansını arttır sen de kazan :sweat_smile:

Bak @alper 'in kafasını karıştırdım kafayı Amazon sayfasından kaldıramıyordur şimdi :slight_smile:

1 Beğeni

Kapatırsam arşive yollamam gerek yoksa kapatmanın bir anlamı kalmaz. :joy:

1 Beğeni

Bir yol daha var ama ne kadar geçerli olur bilmiyorum. Amazon’dan içi boş bile olsa bir kartla siparişi geç, para olmasa da amazon siparişi kabul ediyor fakat göndermeden önce kart bilgilerini güncellemeni istiyor. Ne kadar süre öyle bekletirler ve ürün fiyatı o süreçte değişirse senden yapacağı çekim tutarı değişir mi bunları bilmiyorum tabi :slight_smile:

1 Beğeni

Karamazov Kardeşler’im 500. farklı baskısını / kapağını alarak alışverişi tamamlamıştım ben.

Kafayı kaldırmağım doğru ama Amazon’dan değil. :slight_smile:

Bu arada şiire dikkat. :slight_smile: Tam da bu sayfayı okurken, iyi denk geldi.

1 Beğeni

Evet. Bu başlığı sessize almanın vakti geldi. İşsiz halimle kendimi aştım. Pişman mıyım? Hayır. Bu piyasada her zaman bulunmayacak indirimler çünkü. Ben kaçtım. Kalan arkadaşlara güzel alışverişler diliyorum. :slight_smile:

3 Beğeni

24 saat içinde kart bilgileri güncellenmezse iptal oluyor diye biliyorum ben.

1 Beğeni

Gece gece indirim batağına ben de düştüm. :sweat_smile: Cortazar’ın öykü kitaplarından sadece ikincisi vardı elimde, onu da ismi lazım değil bir mağazanın kampanyasından 9 TL’ye almıştım yanlış hatırlamıyorsam. Birinci ve üçüncü kitapları aldım, Seksek de indirimde olunca onu da ekledim. Küçük Şeylerin Tanrısı’nı da merak ediyordum, bir de Goosebumps’ın film kitabı 15 TL olunca onu da ekledim. Toplamda 106 TL ödedim, burada paylaşıyorum da almak isteyen varsa indirimi görsün diye. :sweat_smile:

4 Beğeni

24 saatse @SJack yöntem işine yarar.

2 Beğeni

Yazmayın yeter.

Konu kilit pls. :lock:

5 Beğeni

Gerçekten güzel indirimler var gibi görünüyor şu an. Şu başlığa girmesem unutucaktım böyle bir olay olduğunu. :man_facepalming: Direnmeye çalışıyorum şu an. :sweat_smile:

1 Beğeni

Foruma, indirim bilgisi için teşekkürlerimi sunarım, prime yüzde 10 kampanyası ve bu kayda değer indirimlerle İthaki eksiklerimi tamamladım. Aynı zamanda çizgi romanlardaki muazzam indirimlerde cabası oldu, etiket fiyatı üstünden yüzde elli yedilik indirim sağlamışım. Tekrar teşekkürler forumdaşlar. Satın aldığınız kitaplar başlığında görüşmek üzere.

3 Beğeni

Kitap dışı bir indirim göstereceğim güzel bir fırsat olduğu için paylaşmak istedim .Powerbank konusunda bilen bilir anker markanın eline kimse su dökemez .
Neyse resimde görünen ürün uzun zamandır radarımdaydı.Normalde 350-400 TL arası bir fiyata satılıyordu internette .Amazon an itibariyle çok iyi bir fiyata satıyor ayrıca yeni hesap açınca 40 TL indirimde oluyor .Bu şekilde iki tane aldım .Düşünen varsa bence kaçırmasın.

4 Beğeni

Idefix 150 ve üstü indirim kodu: 9E7A7A26

Kullanan olursa haber versin lütfen çünkü tek kullanımlıktır.

@Alperen07 en son siz sormuştunuz. Hala arıyorsanız buyurun.

1 Beğeni

Umbert Eco, Albert Camus, Tanizaki, Mishima, Thomas Mann Amazon’da benim gözüme çarpanlar. Çoğu kitapları %30- %50 arasında indirimli. Uygulamada birisi herkese açık liste oluştursa aslında oradan takip etsek iyi olur. Üstteki arkadaşın dediği gibi Can ve İthaki yayınlarında iyi indirimler var.

la la la laa laa duymuyorum ki sizi ben. Kulağım kapalı şu an.

4 Beğeni