Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Şuan aylık olarak zorlanacağımı bildiğim için bir şey almıyorum,alamıyorum.Zembille bir para yağana denk ağlamaklıyım :sob:

Sandman ve Vaiz 660 TL gibi bir fiyata denk geldi. İlknokta sitesinde şu an %45 indirimle 1200 tl. Düşünen ve imkanı olan varsa kaçırmasın.

Teşekkürler kredi kartı kampasıyla birleştirecektim süresi dolmuş artık Amazon’a yükleneceğim.

Başlık hit olunca amazon yüzde 80 indirim yaptı sandım ama indirim filan göremedim. Fiyat takibi için eklediğim hiçbir kitapta dişe dokunur bir indirim yok. Zaten bir ay önce fiyatları neyse bazıları o fiyata düşmüş. O zaman pahalı bulduğum şeyi şimdi ucuz diye de alamam. Sanırım ben bu yeni sistem, zamlar derken soğudum bu alma işinden. Almak istediğim kitaplarda bir kıpırdanma yok. Şu zamana göre iyi fiyat diye de alacak değilim çünkü iyi falan değil. Birkaç ay önce isyan bayrağını kaldırdığımız fiyatlar bunlar. O zaman pahalı bulduğumu şimdi de pahalı buluyorum. Bu vesileyle alamayan arkadaşlara da teselli mesajı yazmış oldum. :slight_smile:

13 Beğeni

Buddenbrooklar’ı 27 TL’ye aldım. Buna sepette %10 ve 150/40 kuponu dahil değil…

2 Beğeni

52₺’den düşmüş görünüyordu, ben de aldım. 900 sayfaya fena değil :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

arkadaşlar yeni mail ile aynı telefon numarasıyla 2.bir hesap açtım amazonda ancak amzn40 indirim kodu için Girdiğiniz promosyon kodu geçerli değil. uyarısı alıyorum.Acaba kaldırdılar mı 40 tl indirm olayını 150 tl üstü alımlarda.

Ben artık elimdeki listeden başka bir şeye bakmıyorum, şans da tanımıyorum. Okuyup okumayacağımdan emin olamadığım kitaplara para vermiyorum. Mann her zaman dikkatimi çeken fakat okumayı çok da sevdiğim bir tarz değil. Muhtemelen bir noktada içimi darlayacaktır. Biraz acımasız bir eleme sistemi fakat şartlar bana acımazken elimden gelen bu.

9 Beğeni

BAHAR40 diye biliyorum hocam isterseniz bir de bunu deneyin

Maalesef o da aynı hatayı verdi

Ben de böyle yapıyorum artık ki en doğrusu da bu diye düşünüyorum, diğer türlüsü kitap alışverişinden çok alışveriş çılgınlığına dönüyor.

2 Beğeni

Benim listemdeki kitaplara pek etkisi yok. Oğluma mama alırım artık.

O kadar uzak durmaya çalışıyorum ki. Şuan için başardım. :joy: :joy: :joy: Yapmayacağım alışveriş :smiling_face: :smiling_face: dayanmalıyım. Düğün yapcam arkadaş. :joy: :joy:

4 Beğeni

Takılardan gelenleri düşersin. Bu fırsat bir daha gelmez. :stuck_out_tongue:

7 Beğeni

Bu arada mobilden 150 tl üzeri ilk sipariş (amazon tarafından gönderilen ürünlerde) geçerliymiş 4 kitap ve yulaf ezmesi 105 tl ye düştü .AMZN40 ile teşekkür ederim ilginiz için…

2 Beğeni

Bence bitmez stoklar çünkü bu fiyatlar zaten 2-3 ay önesinin düz indirim fiyatları oluyor bitecek olsa o zaman biterdi.

Yordam Nisan indirim rafı

2 Beğeni

Kitap yerine ayçiçek yağı aldım.
Edit: 195 TL olmuş.

15 Beğeni

Yeni hesap açarken telefon numarası istiyor artık. Bu sorunla karşılaşan var mı?

Amazonda farklı hesaplardan alışveriş yapılırken herhalde aynı telefon numarası, adres ve kredi kartı kullanılıyor. Amazon bunun farkına varmıyor mu ? Yada izin mi veriyor acaba ?