Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Şimdi inceleyebilme fırsatı buldum. Öyle aman aman bir indirime de pek rastlamadım kendi takip ettiklerim arasından. Hatta ithaki’de takip ettiğim kitaplar bile geçen hafta ilknokta’da daha ucuzdu. Yüksek fiyatlar maalesef herkeste çok farklı psikolojiler yaratmış. Ben hala Vaiz ve Sandman’in o kadar tutmayağına ve değmeyeceğine inanıyorum.

1 Beğeni

Benim de listemdeki kitaplarda indirim yok. Gece yapıp bitirdiler mi acaba?
Sakat göz
Haşhaş savaşı
Kralların çarpışması özel baskı
Savaş ritmi 1-2
Cadının yuregi almak istediklerim

1 Beğeni

haklısınız ben de 5-6 ay kadar önce ilknokta dan sandman serisini 298 tl ye aldığımdan dolayı şu anki fiyatlar hala yüksek ancak 600 tl ler söz konusu olmaya devam edecekse ki öyle gözüküyor,düşünmekte fayda olacağı kanaatindeyim.

2 Beğeni

Arkadaşlar amazondan sepetime eklediğim bir kitapla ilgili bu adrese teslim edilemez diyor. Ama aynı kitap sabah sorunsuz teslim ediliyordu. Böyle bir problemle karşılaşan oldu mu ?

1 Beğeni

Satıcı farklı olabilir. Önceki amazon gönderimi şimdi ise farklı firma ise olabilir. Aklıma da başka birşey gelmiyor.

1 Beğeni

Olabilir teşekkürler

1 Beğeni

İçimdeki 5 ayrı hesap açıp Zaman Çarkı kitaplarının hepsini Amazon’dan alma dürtüsüne karşı savaştayım. Bu planı uygularsam yılbaşındaki fiyata seriyi almış olacağım. Ama değer mi emin değilim. Şimdilik ilk 2 kitabı falan alsam ve okudukça diğer kitapları alsam diyorum ama fiyatlar yerinde durmuyor. Bu biraz iç dökme gönderisi oldu, kusura bakmayın ^^

5 Beğeni

Haydaa :joy: Sandman seti eskiden bu fiyatlardaydı evet ama “eskiden”, artık unut onu. İlerde fiyatlar düşmeyeceğine göre şu an %50 indirimli halinin de yarısına satılıyorsa bu iyi fiyattır. Eder etmeze gelince bu durumda okumak istiyorsan ederi böyle oluyor, ilerde dolar düşse ülke çok iyiye gitse bile fiyatlar artık düşmez.

Ama alışveriş yapmamak için kendini bastırma yöntemi olarak kullanıyorsan iyi tabi :slight_smile:

6 Beğeni

Ben de aynısını bir an düşündüm sonra vazgeçtim :slight_smile: ilk kitabını okumuştum şimdi de 2. Kitabını sipariş ettim. Okudukça almayı düşünüyorum

1 Beğeni

Uzun soluklu bir seri arıyorsam fiyatı çok uygun bence. Malum fiyatlarlar belli.

1 Beğeni

Etmez etmez :joy:
Keşke şu Alfa’nın İkinci Dünya Savaşının Kısa Tarihinde bişeyler olsaymış. Ona kuruluyordum ne zamandır.

3 Beğeni

Kodla ve %10 indirimle fiyatlar aşırı ucuz, tabii ürün sayfasında bu son fiyatla görünmediğinden indirimin oranını idrak etmek biraz zor. Yine de Can-Altın Kitap-İthaki nin az sayıda kitabıyla kısıtlı kalmış indirim. Bu yüzden bazılarını tatmin etmemiş galiba.
Belki tekil kitabın son fiyatını ne kadar değiştiriyor bu kod ve %10 diye düşünen vardır yaptığım alışverişin görüntüsünü ekleyeyim.

3 Beğeni

Benim başıma geldi. Teknik desteğe ulaşınca çözdüler.

1 Beğeni

İnsanların aklını çeliyorsun. Ben girmiyorum bile Amazon’a beni etiketleyip kandıramazsın. :woozy_face: İdefix’ten iki koca alışveriş yaptım zaten şimdilik yeter. :slight_smile:

1 Beğeni

Ben de kampanyayı boş geçmeyerek 6 kitapla kapattım ayı derken açılış yaptım bildiğiniz. :frowning:

John Le Carre kitaplarını @Srbs’in önerisiyle, Argonautika kitabını da @DenaroForbin’in önerisiyle aldım. Tabii ki beğenmezsem parasını geri almakla tehdit ettim. :joy:

Terapi ve Ruh Koleksiyoncusu ise kendi seçimlerim. Umarım pişman olmam.

7 Beğeni

O kitap da 3 yıl önce basılsaydı bu fiyatlarda olmazdı, boşver bence :sweat_smile:

@Erdal_01 Maksat 3 ay sonra pahalıya almayın :v: :slight_smile:

1 Beğeni

Sebastian Fitzek’lerin tümünü okumuş biri olarak memnun kalacağını söyleyebilirim. Hatta yazarın diğer kitaplarını da hazır kampanya varken al. Hepsini al kaçırma bence. Hemel al. Sepete ekle.

2 Beğeni

Başka alacak bir şey bulamadım.

4 Beğeni

Yok ya o kadar da değil. :joy: Beğenirsem teker teker ikişer ikişer alırım boyle kampanyalarda artık.

1 Beğeni