Cidden sabahtan beri fiyatlara bakıyorum da, resmen bizi son 1 yılda veremi gösterip sıtmaya razı ediyorlar gibi bir durum var. Yazık halimize ki ne yazık.
Ben indirimleri boş geçtim. Takip listemdeki yabancı dil hemen hiçbir kitap inmedi, inanler de %10 falan düştü en fazla. Şöyle yayınevi ağlatan yıkıcı indirim göremedik. O yüzden fırsatsız fırsatlardan devam
Kağıt, kur krizleri bir yana Patates 9 TL olunca kitaplar da haliyle 70/80 oluyor.
Gerçekten de öyle. Ben de Kronik’ten ‘Dakikalar içinde’ serisinden 2 tane aldım. Bakalım 5 lira indirime değecek mi?
Hangilerini aldın? Ona göre senden otlanırım.
Tek kitap istiyordum ama fiyatının da daha da inmesini istiyordum ve anneme ev ihtiyacı düzdürdüm.Nescafe,ütü masasına kılıf ve ikinci kitaplığıma led ışık aldırarak kitabın fiyatını 10 tk kadar indirdim
Can Yayınları’ndan alacağı kitaplar olanlara güzel indirim bence. Ben de çok uzun süredir almak isteyip fiyatları yüzünden ertelediğim kitaplardan aldım birkaç tane ama bir alışveriş daha yapmayı düşünüyorum, çünkü neden olmasın?
Amazon indirimleriyle 8 kitabı 285e aldım bence güzel bir alışveriş oldu. Bir tanesi çizgi roman, heyecanlıyım ilk defa çizgi roman okuyacağım. @Leingrad ın paylaştığı Eski Mısır’ın Tüm Tanrıları ve Tanrıçaları’nı da aldım inanılmaz Mısır meraklısıyım bence çok ucuzmuş şu an fiyatı. Onun dışındakiler de en az 400 sayfalık kitaplar. Yaşasın indirimde kitap alma hastalığı
Mitoloji ve Psikoloji’yi aldım ama paylaşır mıyım bilmiyorum
Merak etme itina ile çökerim.
Tabi canım sorun temelde.
Benim de listemdeki kitaplardan büyük bir indirim yakalayan olmamış. Bir tek Dünya’ya Düşen Adamı aldım;
Bunu da daha önce aldım zannediyordum, bu ay okumayı planlıyordum. Bakındım bakındım bulamadım. Eve de birilerini almıyoruz ama kim cepledi acaba . Daha yüksek ihtimalle ben aldım zannediyorum ama almadım galiba diyerek bugün amazon siparişini verdim
.
Şu anki etiket fiyatı 46 TL, yaklaşık %60 lık indirimli bir fiyat.
Can Yayınları ağırlıklı güncel etiket fiyatları 600 tl, diğer sitelerde indirimli hali 360 tl olan olan 9 kitap 120 TL’ye geldi. Bence gayet güzel indirim ama seçenek çok sınırlı tabii.
Etiket fiyatı normalde 40tl amazonda 12,85tl
https://www.amazon.com.tr/Küçük-Prens-Özel-Baskı-Ciltli/dp/9750736222/ref=sr_1_40?qid=1648837720&s=books&sr=1-40