Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Teşekkürler, ilk baştaki hariç diğerleri "kullanım sınırını aşmıştır " uyarısı veriyor bilginiz olsun.

1 Beğeni

4 Beğeni

Hepsiburada’da Tıkla Kazan var. Şansını denemek isteyenlere duyurulur. :grimacing:

1 Beğeni

İki gündür gereksiz kupon veriyor. Şanssızım😭

2 Beğeni

6 Beğeni

Aile boyu 10 TL çıktı ama kargo bedava olan kitap yok sanırım. :no_mouth:

2 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/Çağlar-Boyu-Quidditch-Kennilworthy-Whisp/dp/9750842723/ref=sr_1_3?qid=1650319765&refinements=p_8%3A70-100&s=books&sr=1-3 -8.12 tl

4 Beğeni

Ruth indirim oranı iyiymiş. Yüzde 60 üzeri. Aldım bir adet teşekkürler.

1 Beğeni

Merhaba, şu an Amazon’da aktif olarak çalışan bir kod var mı?

@barissargin Teşekkürler.

Yeni hesap açıp BAHAR40 kodunu denedim ama çalışmadı maalesef.

2 Beğeni

Mobil uygulamadan ilk alışveriş için BAHAR40 kodu var. Yeni hesap açıp kullanabilirsiniz, 40/150 indirim var.

1 Beğeni

Bugün ayın 19’u. Kampanya 1-18 Nisan arasında geçerli olduğu için kod çalışmayacaktır.

6 Beğeni

Onu unutmuşum, hatırlattığınız için teşekkürler :slight_smile:

AMZN40 var hocam. Onun süresi bitmedi sanırım. Bahar40 koduyla aynı şekilde kullanılıyor.

3 Beğeni

Arkadaşım hesabı da dahil 3 farklı hesapta denedim, bende çalışmıyor artık. :confused:
Halbuki daha alacaklarım bitmemişti, üzdün beni Amazon…

2 Beğeni

BKMBETUL 100/10 sağlıyor.

3 Beğeni

BKM’den kod ararken ilk gördüğüm mesaj oldu ve kod çalışıyor siparişi geçtim hemen teşekkür ederim sağolun. :hugs::100::clap:

3 Beğeni

Trendyol yan hesaplar da dahil indirim kuponlarını kontrol etmekte fayda var

2 Beğeni

Denedim ama çalışmadı AMZN40 kodu da

1 Beğeni

Arkadaşlar Amazon ile ilgili küçük bir ipucu vereceğim. İndirim döneminde kullanıp bıraktığınız hesaplarınıza geri dönün, onlarda PRIME30 kodu çalışacak şimdi daha önce onu da kullanmadıysanız.

1 Beğeni