Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Bütün yan hesapları kapatan ben… :melting_face:

1 Beğeni

Bende olmadı ya, acaba koşulları ne kullanmak için. Kod aktif ama satın alımda kullanılamaz diyor.

Onu bilmiyorum maalesef.

1 Beğeni

Bir süredir pokus kartın bkm ile anlaşması bitmiş görünüyordu ama biraz önce bunu gördüm uygulamada. Açıkçası papara gibi anında cashback yapmamasından ötürü pek sıcak yaklaştığım bir kart değil ama yine de hic yoktan iyidir.

4 Beğeni

Bir yandan %25, diğer yandan uzuuun bekleme süresi işkencesi. Zehirli oku atmasaydınız keşke :joy:

2 Beğeni

Paylaşma konusunda ben de kararsız kalmıştım zaten :sweat_smile: kitabı cashback olmadan aldığımızı düşünüp o parayı unutup bir ay sonra hatırlamak iyi bir tercih şu an için. Zaten insan ister istemez unutuyor beklerken.

1 Beğeni

İlknokta mini bahar kapsamında bişeyler hazırlamış.

4 Beğeni

Şimdi minilerle idare etsin İthaki. Malazan 2 çıkınca bekliyorum ben büyük (%50) indirimi.

İlknoktada 150 lira üzeri 20 TL hediye çeki tanımlanmış. Sepet oluşturduğumda en altta görünüyordu.

7 Beğeni

Robotlar ve İmparatorluk: Robot Serisi 4. Kitap https://www.amazon.com.tr/dp/6258401023/ref=cm_sw_r_awdo_T7C16H37P7CZWTRB0G99
Stoklara tekrar eklenmiş. 40 lira iyi fiyat.

3 Beğeni

Çok teşekkürler haber verdiğiniz için, hemen aldım. :upside_down_face:

1 Beğeni

Degas (Ciltli): 500 Görsel Eşliğinde Yaşamı ve Eserleri

200 lira etiket fiyatı var.

3 Beğeni

1 Beğeni

Eski basım çizgi roman severlere duyurulur. Hoz Comics’ten. Sayfa kalitesi 3. Hamur.

https://www.amazon.com.tr/dp/6055587211/ref=cm_sw_r_apan_i_CNECG2D86901YZX0ZFTD

2 Beğeni

O anki alışveriş için mi indirim sağlıyor yoksa bir sonraki için mi?

%62,66 indirimli

2 Beğeni

Bu kez bana kalmamış. :slight_smile:

1 Beğeni

Merhabalar, hepsiburada için ücretsiz kargo kodu var mıdır acaba?

Tam olarak indirim sayılmasa da ilknokta sitesinde bu kitaplara henüz zam gelmemiş sanırım. Stok durumunu bilmesem de şansını denemek isteyenler için paylaşıyorum. Sağdakiler gerekli şeyler sitesinin fiyatları.

BKM’den almaya çalıştığımda bu ikisi iptal edilmişti bide burdan denedim umarım gelir :smiley:

1 Beğeni

Bunun Normalde etiket fiyatı 70 Dolar, 1100 TL civarı.

10 Beğeni