İthaki Mini Bahar Kampanyası
İthaki Mini Bahar Kampanyası
Amazon BAHAR kodu hala çalışıyor mu?
Hayır malesef süresi doldu onun
Kampanya görselinde olan kitapların yarısı yok.
Evet ben de istediğim bir kitap bulamadım
Son bir çılgınlık yapayım diyordum, kötü oldu.
D&R da aktif bir kod var mı?
Zubizu adlı uygulamada 100/20 kod var.
Teşekkürler.
Ciltli farseer üçlemesini aldım.
D&R sepette %5 indirim yaptı, 20TL zubizu koduyla düştü, paycell’de de 100/20 iade var. 133TL’lik set 86TL’ye gelmiş oldu.
İsteyenler değerlendirebilir.
Aslında kampanyada değil ama bu kitabı yakında bu fiyata bulmak epey bir hayal olabilir. Ayrıca meraklısı varsa fiyatı acayip cazip kanımca. kendi adıma almamak için dişlerimi yumruklarımı sıkıyorum çok para harcadım kitaba 2 aydır.
Hepsiburada Amazon gibi platformlarda “Kitapzen” ve “Kitapsan” (stoğa baktığımda aynı satıcı olabileceklerini de düşündüm.) ismiyle satış yapan bir satıcı var. Aradığım bir kitabı orada buldum fakat güvenemedim, sahaf mı acaba? alışveriş yapan, bilgisi olan varmı sormak istedim.
Kitapsan Adana merkezli bir kitap, hobi mağazası. Aynı D&R gibi fiziksel mağazaları da bulunmakta. Kitapzen ile bir bağlantıları var mı, bilmiyorum.
Bilgim yok ama Kitapzen uzun zamandır gözüme çarpıyor.
Amazon aracılığıyla Kitapzen’den Blacksad cilt 2 aldım. Düne kadar idefixte vardı maalesef bitmiş. Bkm, kidega, ilknokta, kitapyurdu… hepsinde tükenmiş. Bugün tesadüfen İnkilap kitabevi mağazasında. 1.cildi gördüm halbuki tükenmiş olan oydu şimdi de 2.yok.Umarım sahaf değildir,cildi temiz bir şekilde gönderir ve ürün 2.el değildir. Teslimat süresi de uzun 4-5 iş günü… Bakalım bekleyip göreceğiz teşekkürler @eroniki
D&R için bedava kargo kodu var mı arkadaşlar
5B10A09T
D&R kargo bedava kodu
Ben Kitapzen satıcısına aşırı uyuz oluyorum. Piyasanın genelde 2 kat üstüne satıyor ve genelde Amazon’daki tükenmekte olan ürünleri topluyor. Amazon yorumları da biraz ilginç satıcının. Belki buradaki paylaşımları bile takip edip alıyor olabilir. Defalarca denk geldim. Sepetteki ürün stoklardan düşüyor fakat iki gün sonra Kitapzen satışa sunuyor ve piyasanın iki kat üst fiyatına. Sırf bu sebepten gıcığım ve defalarca da aradım ama mağaza engelleme özelliği yok Amazon’da. İstemediğimiz satıcıyı engelleyebilmek isterdim.
Çok teşekkürler. Hem zubizu hem de kargo kodu kullandım bir de %5 indirim vardı çok güzel bir alışveriş oldu.