Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Zubizu kodunu zubizuya üye olarak mı alıyoruz yoksa genel bir kod var mı?

https://www.amazon.com.tr/gp/product/6052953748/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s00?ie=UTF8&psc=1&tag=web-desktop-forum-21&language=tr_TR

İskendername: Hasan Ali Yücel Klasikler # 12,80 TL

Üye oluyorsunuz, kampanyaya katılım yapıyorsunuz ve QR kod alıp onu kullanıyorsunuz.

2 Beğeni

Çizgi roman korsanı da yapıyorlar mı? Bandrolü nasıl kontrol edeceğimi bilmiyorum desem inanır mısınız :slight_smile: araştırıp bakacağım. Daha önce farklı bir mesele için araştırma yaparken Amazon’da korsan ürün satmanın yasak olduğu ve satıcıların böyle bir durumda ciddi yatırımlarla karşılaştığına dahil yorumlar okumuştum birazda buna güvenerek sipariş verdim açıkçası. Bir sorun olursa Amazon ardımda durur beklentisiyle yani…

@Agape Blacksad 2.cilde 35 tl ödedim. 2,3 gün önce idefixte 18 tl idi fakat tükenmiş. Hepsi burada yahut Trendyolda (hangisi olduğunu şuan hatırlamıyorum) ise 30 tl idi fakat onlar x üzeri sepet yahut kargo istiyordu yani açıkçası çok seçeneğim yoktu.Tükendiği için artık alternatif olmayan idefix fiyatı 18 tl yi baz alırsak haklısınız arada 17 tl fark var fakat bugün inkilap kitapevi fiziksel mağazadan ilk cildide baskılı fiyat 30 tlye aldığım ve 2.cildi bulmak zor diye açıkçası umursamadım… Gönlüm rahat bir alışveriş değil mecburiyet alışverişi oldu anlayacağınız.

Umarım dediğiniz gibi yorumları okuyordur kitabı bana sağlam ve orjinal, temiz olarak gönderir.

Ek olarak ben kitabı aldıktan sonra sipariş numaram görünmedi ve ürün “şuanda mevcut değil” durumuna geçti. Ben alırken stokta 1,2 kaldı gibi bir uyarı yoktu stokta var yazıyordu. Bende bunun üzerine müşteri hizmetlerine bağlandım fakat stokta vardır siz aldıktan sonra bitmiştir açıklaması yapınca daha da uzatmadım açıkçası.

1 Beğeni

%66 indirim

Amazon’da çalışan herhangi bir kod var mı?

Amazon’da %50’nin üzerinde indirim olup hoşuma giden birkaç kitabı paylaşıyorum

Gündelik Hayatımızın Tarihi

Amazon fiyatı: 45 lira
Etiket fiyatı: 120 lira

Nietzsche

Amazon fiyatı: 89 lira ( Bahar fırsatlarında 70 küsurlara düşmüştü)
Etiket fiyatı: 200 lira

Homo Deus (Ciltli)

Amazon fiyatı: 64 lira
Etiket fiyatı: 140 lira

1984 (Siyah Kutulu Özel Baskı)

1984 (Kırmızı Kutulu Özel Baskı)

Amazon fiyatı: 87 lira
Etiket fiyatı: 200 lira

Modern Türkiye’nin Doğuşu

Amazon fiyatı: 39 lira
Etiket fiyatı: 95 lira

Osmanlı - İmparatorluğun Yükselişi ve Çöküşü:

Amazon fiyatı: 39 lira
Etiket fiyatı: 95 lira

Ortadoğu: İki Bin Yıllık Ortadoğu Tarihi

Amazon Fiyatı: 32 lira
Etiket Fiyatı: 80 lira

Tarih Notları - Bir Orta Doğu Tarihçisinin Notları

Amazon fiyatı: 28 lira
Etiket fiyatı: 70 lira

İkizlerin Sınavı: Efsaneler Serisi 3

Amazon fiyatı: 26 lira
Etiket fiyatı: 75 lira

Ouroboros Yılanı (Unutulmuş Fantastik Klasikler)

İlknokta fiyatı: 20 lira
Etiket fiyatı: 68 lira

Khaled Hosseini Kutulu Set (Bin Muhteşem Güneş, Ve Dağlar Yankılandı, Uçurtma Avcısı, Deniz Duası)

Hepsiburada fiyatı: 90 lira
Etiket Fiyatı: 224 lira

Andromeda Nebulası - Ivan Yefremov

Hepsiburada sepette fiyatı: 27 lira
Etiket fiyatı: 65 lira

8 Beğeni

Muhtemelen flood yapmak yerine attığınız mesajı düzenleyip hepsini tek mesajda paylaşmanız istenecektir, isterseniz öyle yapın.

3 Beğeni

Üye olduktan sonra QR koda tıkladığınızda her dakikada bir kod değişiyor ayrıca tek bir zubizu üyeliğiyle farklı D&R üyeliğiniz varsa kullanabiliyorsunuz. Ben 3 sipariş geçtim

1 Beğeni

Ayn Rand kitapmatik sitesinde % 50 indirimde almak isteyenlere duyurulur :slight_smile:

1 Beğeni

İletişim kısmında Ankaradaki Nobel Akademik Yayıncılık’ın adresini vermişler. Whois bilgilerinde verilen mail adresi de bunu doğruluyor ve ltd şirket.

Ben güvenirdim, ama hizmeti, satış sonrası müşteri memnuniyeti vs. nasıldır bilemiyorum.

1 Beğeni

Teşekkürler :pray: (20 Karakter)

The Hobbit. Or there and back again. Illustrated Edition.https://www.amazon.com.tr/dp/0007270615/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_V0WPFKTG434KMZEHJVCT
56.55 TL
%56 indirim.

7 Beğeni

Bunun altında şöyle bir şey gördüm…

6 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/TÜRK-DİL-BİLGİSİ-Kolektif/dp/9759972018/ref=sr_1_2?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=7S8QP5HBCNJM&keywords=TÜRK+DİL+BİLGİSİ&qid=1650765296&sprefix=türk+di̇l+bi̇lgi̇si̇%2Caps%2C469&sr=8-2

2 Beğeni

Radarımda olan bir kitaptı, çok teşekkürler👍🏽

Rica ederim iyi okumalar. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Hocam naptın kitabı kimse satın almadığı için algoritma her gün yüzde 2 oranında aşağı çekiyordu fiyatı. 1 aydır takibimdeydi 900 liralardan 350’ye adım adım indi hiç kimse satın almadı, daha da giderdi baya. Buradakiler satın alım yapınca algoritma günlük döngüsünden çıkmış… :cry:

2 Beğeni