Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Tartışmaya katkım olabilecek ise;

Kitap böyle.

Parlak ve kabartmalı yerlerini göstermek için de bir de şu şekilde çektim. Açıkçası siz söyleyene kadar korsan olduğu aklımın ucundan dahi geçmedi :sweat_smile:. Eğer korsan ise de gördüğüm en başarılı korsan baskı çok net bir şekilde. Kabartmalı ve parlak yerleri birebir duruyor. (Kitap kapağı mat ön ve arka yüzündeki fotoğraflar parlak, kapaktaki yazar ismiyle kitap ismi ise hem parlak hem kabartmalı)

Kitap sırtındaki yazı da parlak bir şekilde yazılmış bu arada. Çekmeyi unutmuşum onu.

5 Beğeni

Genellikle kitapların üstüne büyük 3 al 2 öde, tanesi 9.99TL gibi büyük stickerlar yapıştıracakları zaman jelatinlerler. Belki bunlar da öyledir, kampanya stickerlarını sökmüş olabilir. Kendi de jelatinlemiş olabilir. 65” tv kutularını jelatinleyip sıfır diye satanları gördükten sonra şaşırmam. Kitaplar korsan olmayabilir. Korsan açısından kitabı elinize alıp bakmadan ne derseniz yanlış olur.

3 Beğeni

Bu hesapla ticaret yapan batar, benden söylemesi. :slight_smile: Üretim yapmayalım toptancı veya perakendeci olalım yine batarız.

Örneğin bir bakkal dükkanımız olsun.

Her şey hazır diyelim, tek çalışıyoruz, dükkan atadan kalmış, raflar var, buzdolabı, tabela tedarikçiden çözüldü. Oda kayıt, belediye kayıt vs vs hepsi çözülmüş. Bunlar için bir şey harcamadık 10 TL sermayemiz var ve dükkana 10 TL ile malları dizdik. 1 ay sonra bu mal bitti ve kasamızda 11 TL var. Bu hesapla kar 1 TL…

Dükkan atadan kaldı kira yok ama diğer giderler var, vergi, bagkur, elektrik ve asgari temel ihtiyaçlar vs vs. 10 TL zaten bizimdi. 1 TL kazandık ama 1 ayın sonunda 3 TL giderimiz oldu. 11-3 kaldı 8 TL. Aynı sayıda mal koymak için bu kez 11 TL lazım. (zamlanmış bir nedenle) 3 TL açığımız var. Ne yapabiliriz, para bulacağız. Bankanın kapısını çaldık, varsayalım 3 TL için 0.20 TL faizle 1 aylık para aldık bankadan. Yeniden aynı süreç yüzde 10 kar ve ay sonu 12.10 TL’miz var.

Faizle alınan parayı ödedim. 3.20
Giderler sabit kaldı: 3 TL
Kalan para : 5.90 TL

Bilmem farkında mıyız batıyoruz aslında.

Varsayalım 3. ayımızdan mal fiyatları sabit kaldı. Dükkana 11 TL mal koymak için bu kez 5.1 TL eksiğimiz var.

Neyse uzatmayayım ama bu hesapla batarız. Aslında ilk aydan battık ama farkında varamadık.

18 Beğeni

Dün yazdıklarıma güldüm , nasıl bi hesap yaptıysam artık.
Şunu da belirtmek istiyorum; böyle mürekkep yalamış birinin forumda olması mutluluk verici.
Sadece bu konu için değil, verdiğiniz her cevabın karşı tarafın tutumu ne olursa olsun kendi kibar ve dengeli kişiliğinizle, saygı ve görgü kuralları çerçevesinde yazdığınızdan ötürü teşekkür etmek istiyorum.

11 Beğeni

Maalesef öyle. Hemen ilk seferde batmıyoruz ama gittikçe fakirleşiyoruz.

Bir de şu var, ben yukarıda hesabı yaparken giderleri tamamen göz ardı ettim, sadece alış-satış üzerinden gittim. Üstelik bazı mallar bölünemiyor da. Örneğin benim hesapta 100 bin TL’ye ithal edilen ürün belki tek parça, mesela bir araba (100 bine araba mı kaldı? :frowning_face:) olsun. 110’a satarsak (giderler hesap dışı), bir daha araba ithal edemiyoruz çünkü fiyatı dolar kurundan dolayı 120 bin TL oldu.

6 Beğeni

Amazon’da %50 indirimli

7 Beğeni

Hadi Amazon Enstitü bekliyoruz. Hyperion aldık hadi yaparsın sen.

4 Beğeni

Emma ciltli %55 indirimli

4 Beğeni

Evet… aynı olay benimde başıma geldi. Arkadaşıma hediye için Hepsiburada.com’dan sipariş vermiştim. Hatta bendeki orjinal ikitap ile karşılaştırdım ve sizin gibi bende şaşırmıştım.

1 Beğeni

Sayın Amazon, 25₺ indirim yetmez. Bir 25 daha lazım. APP25 dışında bir kod bilen varsa çok rica ediciğim efenim

2 Beğeni

7 Beğeni

Kitapsepeti sitesinde bu 3 kitap dikkatimi çekti.

7 Beğeni

Prime üyelerine hiç kod vermiyorlar ki artık, illa yeni hesap olması gerekiyormuş, ilk alışveriş olması için. :man_facepalming:t2:

1 Beğeni

Amazon’da gece 12 de kitap indirimleri başlayacak. Ancak kitaplara indirimden önce bugün zam yapıldı deniyor. Bakalım madeni kazıp bir şeyler çıkaracağız artık. :slight_smile:

2 Beğeni

Nerden bu haber acaba? Ben başlayacak fırsatlarda kitap göremedim.

1 Beğeni

2 saat önce baktım daha önceden sepetime eklediğim bazı kitapların fiyatı 5 -15 tl arası artmış

1 Beğeni

Bugün gelecek kampanyalarda gece 12 de kitap indirimleri gelecek gözüküyordu.

1 Beğeni