Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Screen Shot 2021-03-24 at 00.00.20

2 Beğeni

Doğru düzgün kitap koymamışlar ya üzdü…

2 Beğeni

Amazonda çok satanlarda %50 indirim geri döndü ama beni tatmin etmedi açıkçası.
https://www.amazon.com.tr/deal/5d2a9550/ref=gbmg_mob_s-5_295b_5d2a9550?searchAlias=stripbooks&showVariations=true&smid=A1UNQM1SR2CHM&dealid=5d2a9550&pf_rd_p=2abad96a-9b48-4e98-b59d-ea8996a3295b&pf_rd_s=slot-5&pf_rd_t=35801&pf_rd_i=18&pf_rd_m=A1UNQM1SR2CHM&pf_rd_r=QMSXYXTQ1SX8HMWCVDPT

3 Beğeni

Bunlar değildir bence ya, olmamalı en azından :smiley: Bir de 12:00 olarak gösteriyor her yeni başlangıcı. Öğleni bekleyelim, henüz hiçbir şey bitmiş değil :smiley:

2 Beğeni

Amazon Hyperion ile ağzımıza bir parmak bal çaldı. İşe yarar başka bir indirim olacağını sanmıyorum.

2 Beğeni

Salavat zinciri yapabilir miyiz lütfen :rofl::pray:t2::pray:t2::pray:t2:

5 Beğeni

Yani geçen yıl böylesine kitap satışı yapıp 2021’de bu indirimlerin bıçak gibi kesilmesini aklım almıyor. Sinir etmeye başladı amazon. Kitap dışı indirim dönemleri de bir şeye benzemiyor açıkçası

4 Beğeni

%15-20 gibi indirimler var bilgisayarlarda mesela. Bu ekonomide tatmin edicilikten çok çok uzak bu miktarlar. Bir tek kitapta ciddi indirim oluyordu, onu da kesmezler umarım

2 Beğeni

Umarım dediğiniz gibidir, ben bir türlü bulamadım şu ileride başlayacak kampanyaların gösterildiği yeri.

1 Beğeni

Üst slaytta gösterilen “Bahar Frısatları” kısmına tıklayınca açılan sayfada böyle bir bildirim var. Buna dayanarak öyle düşündüm ben. Ama gün gün indirime girecek kategoriler nerede ben de bilmiyorum maalesef

2 Beğeni

Amazon Büyük Fırsatta çağ atlamış. Mazallah Prime üyesi olmasaymışız göz göre göre kazıklanacakmışız. Tişikkirlir Piriym.

12 Beğeni

Tam Otomatik Piyano’yu atmaya gelmiştim ben de. Şımartıyorlar bizi böyle büyük indirimlerle :no_mouth:
Tek umut verici nokta kitap sayısının artması indirime giren. Belki güzel şeyler olur. Decameron konulmuş fakat indirim oranı düşük. Bir el atarlar umarım

5 Beğeni

Yazılım yapıyo değişiklikleri çok garipsememek lazım.

1 Beğeni

Neredeyse herkesin yararlandığı şu malum Amazon indirimini kaçırdığımı yeni yeni unutmaya başlamıştım ama Amazon sağ olsun yeni indirim haberleriyle hiç unutturmuyor. Buna rağmen indirimde doğru dürüst kitap da yok ama. 🥲

2 Beğeni

Herkese hayırlı alışverişler :slight_smile:

12 Beğeni

Haftaya burası İthaki Yayınları dolacak desene. :sweat_smile:

3 Beğeni

Tüfek, Mikrop ve Çelik (Ciltli)

35,20 TL. (Stok 8)

2 Beğeni

Sanırım prime’a özel atomik alışkanlıklar kitabı %50 indirimli amazonda sınırlı sayıda ve 11 saatliğineymiş.
https://www.amazon.com.tr/dp/6052998385/ref=cm_sw_r_cp_apa_i_DB32R2ZK5DDH01FXQ93Q

2 Beğeni

Şaka maka Amazon bir gol daha attı. :slight_smile: Bugünkü “sözde indirimler” de fos çıktı.

8 Beğeni

Böyle bir e-posta aldım, belki işine yarayan olur.

2 Beğeni