Fitili ateşleyen kitap oydu. Amazon fiyatı bile uçmuşken ilaç gibi geldi.
Dün gece olduğu gibi sevinç yaratmaz tabii ama D&R’de sepette %10 indirim var. OZURDR kodu ile de 20/100 indirim sağlanıyor.
Bence bilinçli fiyatlandırma bu, yanlışlık olsa 1 bilemedin 2 kitapta olurdu.
Yukarıda birisi link paylaşmıştı, sadece oradaki kitaplarda bu yüksek indirim vardı. Genelde çok satılmayan kitaplar 9,90-14,90 TL gibi fiyatlara satılıyor.
Acaba hepsi hasarlı falan mı gelecek diye düşünmeye başladım.
DNR kampanyasından faydalanan arkadaşlara hayırlı olsun, hayıflananları kazancın berat albayrak grubuna gittiğini hatırlatarak Amazon’a sıkı sıkı sarılmaya davet edeyim.
Hiçbir fikrim yok ama çalışana bir zararı olduğunu düşünmüyorum öyle olsa geçen sefer ki gibi iptal edilirdi. Mağazada böyle bir hata yapılsa o zaman çalışan zor durumda kalabilirdi.
Satılmayan, rağbet görmeyen kitaplar kadar Orhan Kemal’den King’e , Alfa ciltlilere kadar birçok kitap indirime girmişti.
diyen bile olmuş.
Aynı zamanda o kadar kitabı bu fiyatlara aldığımız için kendilerini zarara da uğratmış olduk, bu açıdan bakabilirsiniz.
Suç Kitabı’nın kağıdını 30 liraya satsa yine kâr yapamaz üzerimden, bu alamayan arkadaşların tesellisi gibi biraz.
Bu kod çalışıyor mu şu an?
Fantastik ve bilimkurgu kitaplarında da indirim var mıydı? Bir de indirim oranı neydi?
30-40 kitapta vardı sadece. Ben göremedim bu kategoride herhangi bir kitap.
Edit: Gerçi kalburüstü baktım detaylı incelemedim ama göz ucuyla baktığım kadarıyla kişisel gelişim ve inceleme kitapları yoğunluktaydı.
Ben de bu fiyatları erkenden gördüm ama almamayı tercih ettim. Çünkü fiyatların yanlış girildiğini düşündüm. Yukarıda paylaşılan linki kontrol ederseniz fiyatların düzeldiğini görürsünüz. Bu zarar illa ki birinin cebinden çıkacak. Forumca yaklaşık on binlerce liralık zarara uğrattık firmayı. İçiniz rahatsa o sizin bileceğiniz iş.
İyi o zaman beni ilgilendiren bir şey yokmuş.
Ben tüketici olarak bu kısmını niye düşüneyim ki? Kimseden bir şey çalmadık etmedik. Bu biraz kendinizi teselli etme çabanız gibi gözüküyor, kusura bakmayın.
Teselli kısmını anlamadım. Herkesle aynı anda gördüm fiyatları. İstesem alabilirdim ama almadım. Az öncede dediğim gibi içiniz rahatsa o sizin bileceğiniz iş. Kendimi teselli etmiyorum merak etmeyin.
Bence bilerek yapılan bir kampanya bu. Her yıl düzenli bir şekilde D&R mağazalarında kampanya oluyordu. Güzel kitaplar da vardı hatta. O kampanya temmuz başında başlıyordu. Öyle bir kampanya şu an yok ve internet sitesini hareketlendirmek amaçlanmış. HP, Amazon vb. sitelerin kampanyaları karşısında böyle bir şey yapmaya çalıştılar diye düşünüyorum.
Hocam yanlışlık olsa daha önce yaptıkları gibi iptal oldu ederlerdi zaten. Bu itham neden?
Bahsi geçen firma Turkuvaz. Emin olun zarara düşebilecek bir firma değil.
Ayrıca epi topu kaç kitap satılmış olabilir o kadar süre zarfında.
Bu arada alışveriş yapanlardan biri ben değilim, yanlış anlaşılma olmasın.
Turkuvaz büyüktür bişey olmaz.