Genelde 1 kitapta yanlış fiyat giriliyordu ama şimdi 300 küsür kitapta girilmiş. Çok sayıda kitabın fiyatı yanlış girildiği için iptal edememiş olabilirler. @Sdk_Blkbs D&R hiçbir zaman bu kadar üründe %80-90 arası indirim yapmadı. 3 yıldır takip ediyorum, daha önce hiç böyle birşey görmedim D&R’da.
Tabii ki de Turkuvaz’a birşey olmaz ama bu zararı birkaç çalışanın(fiyat girdisini yanlış yapan) maaşından keserlerse içim rahat olmaz. Sadece bunu belirttim ama bazı arkadaşlar üstüne alındı nedense. Teselli için bu muhabbeti başlattığımı düşündüler.
Konuya o çerçeveden bakarsanız ben dahil kimsenin içi elbette rahat etmez. Haklısınız.
Ben size değil şu gruba para kazandırmak istemiyorum diyen arkadaşlara yönelik söyledim teselli konusunu. Sizin de dediğiniz gibi zarar ettiler, o yüzden bir şey kazandırmış değiliz. Bunun bir çalışandan vs. kesileceğini düşünmüyorum, o yüzden aksine D&R’ı zarara uğrattığım için içim normalde olduğundan bile daha rahat.
Dün paylaşmıştım. Kullanılmamışsa kullanabilirsiniz.
Sırf mağazalarında kitap satılsın diye sabit fiyat yasası için baskı yapan bir firmayı zerre düşünmüyorum, zarara uğratabildiysem ne mutlu.
Bunu ilk ben dediğim için üzerime alınırım ve sizi özel mesajda kavgaya davet ediyorum. :d
Tabii efendim, hemen geliyorum.
Pardon, ben yanlış algıladım. D&R @smartestidiot dediği gibi saçma bir uygulamayı başlattığı için daha da zarar etsin.
Benimde aldıklarım kargoya verilmiş. Tekrardan teşekkür ederim.
Bir hata olsa o kitapları kargoya vereceklerini hiç sanmıyorum. Hatta iptal etmek için 10 kere ararlardı hepimizi.
Daha önce yaşandı, arayıp iki kitabı uygun fiyata göndermemek için iptal ettiler.
Evet. Bunu destekleyecek bir teorim de var. Normalde günlerce kitapları kargoya vermeyen, tedarik bekleten D&R, aldığım 20 küsur farklı kitabın hepsini bir anda sabahın 7’sinde kargoya verdi. Ne hikmetse hepsi stoğunda olan kitaplarmış.
Evet, ben kullandım sabah
Maalesef şu an geçerli değil diyor site. Yine de teşekkür ederim.
Amacı merak ediyorum ben, stok eritme falan mı ki? Salatalık göndermeseler bari.
Kargoya verildi benim kitaplar
Stok eritmek için bile olsa bu fiyata vermez bunlar normalde ona şaşırıyorum.
Ben de onu anlayamıyorum işte, kargolar gelince göreceğiz neymiş sebebi.
Yanlış girilse iptal ederlerdi, yapmadıkları şey değil. Zaten çoğu kitabın stoğu bitti hemen, büyük ihtimal belli bir kota koyulmuş. 1 günlük bir kampanyaysa şu an hepsi satılmayan ya da belirlenen kota miktarının dolduğu kitapların eski fiyatlarına dönmesi normal. Ve bu süreç çok uzun sürdü, normalde bırakın tüm gece fark etmemeyi bir saat içinde uyanıp düzeltiyorlar. Kimsenin birinin hakkına girdiğini düşünmüyorum o yüzden.