Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Zamanında giremedik siteye. Zamanında giremedik. Ahh ah…:expressionless:

3 Beğeni

Farklı 2 sepet yapmıştım. Şimdi 2. sepetide kargoya verdiler.

1 Beğeni

İthaki Modern’den çıkan Madde 22. Algida kodu ile 58 TL’ye iniyor.

1 Beğeni

Amazon

3 Beğeni

İlk çıktığında etiketi bu kadardı ya…

2 Beğeni

Gidiyorum geliyorum 20 mesaj, yeni bir kampanyamı kaçırdık gene diyorum ama yok gece kaçırdığımız d&r muhabbeti gene :smiley: . Hadi yine iyisiniz, siz sevinmeye devam. Biz camın arkasından ekmek banmaca :stuck_out_tongue:

11 Beğeni

Amazon her gün sepetimdeki kitapların fiyatını 2-3 tl arttırıyor, prime haftası geldiğinde 2 katına çıkmış olacak fiyatlar. ytd.

Bu uygulama Türkiye Yayıncılar Birliği tarafından isteniyor, başkanı da Kenan Kocatürk. Henüz hiçbir yayınevinden uygulama için karşı çıkan bir beyan gördüğümü hatırlamıyorum. Konunun Turkuvaz ile ilgili olduğunu söyleyen ilk, hatta tek kişi de Mürsel Çavuş.

Yasa çıkmasın diye mücadele etmek gibi bir hevesiniz varsa karşınızdaki kişileri bilin diye yazıyorum.

Ekleme: İlgili yasa turkuvaz medya gazetelerinde haber yapıldığı için destek verdiği düşünülüyormuş.

Dün geceden kalmış galiba algoritma almak isteyen varsa.
https://www.amazon.com.tr/Büyük-Sorulara-Kısa-Yanıtlar-Yazarından/dp/6051719091/ref=sr_1_2?qid=1657196389&refinements=p_8%3A70-100&s=books&sr=1-2

5 Beğeni

Bu da d&r indirimiyle aynı fiyattan satılmakta

3 Beğeni

Amazon botları fiyatlara aldanıp güncellemiş D&R’ın yaptığı hareketten amazon da nasibini almış hep birlikte zarar ediyoruz konulu çalışma sanırım :smiley:

5 Beğeni

İdefix için acaba indirim kodu var mı ? OZURIDE dışında

1 Beğeni

Aynı performansı amazon da sergiler inşallah

2 Beğeni

Ödeme sırasında 37 TL + 25’lik kod ile 310 TL’ye iniyor. 950 TL olmuş etiket fiyatı.

Şunun da fiyatı iyiymiş. 1300 sayfa ve içinde 7 adet Jane Austen romanı varmış.

(Sense and Sensibility, Pride and Prejudice, Mansfield Park, Emma, Northanger Abbey, Persuasion, Lady Susan)

3 Beğeni

Assassin’s Creed - Kağanın Mezarı (Ciltli): Tarafını seç: Ya Assassin’sin ya Tapınak Şövalyesi!: Tarafını seç: Ya Assassin'sin ya Tapınak Şövalyesi! https://www.amazon.com.tr/dp/6050950199/ref=cm_sw_r_cp_api_i_MA97V2WPFY1D78ZEK0XX

1 Beğeni

Algida uygulamasında Amazon sekmesi kaldırılmış sanırım. Kodlar 10 temmuza geçerli mi yoksa onlar da mı iptal oldu? Burada paylaşılan kodları denedim ama hiçbiri olmadı. Elinde fazla kod olup da kullanmayacak olan biri varsa rica etsem özelden paylaşabilir mi acaba?

2 Beğeni

5PTT-AHJH8H-8TV8BX
5PGG-NT3WGN-67D2BS
5PNK-VX748H-ZXB6BG
Kodlar kullanımdan kalkmadıysa şimdiden hayırlı olsun.

6 Beğeni

Kod ile 72 TL’ye iniyor. Fazlasıyla uygun bir fiyat bence. Türkçesi 150 TL.

1 Beğeni

Elinde algida kodu olan varsa ve kullanmayacaksa özelden paylaşabilir mi?

1 Beğeni

Idefix kodu var mı arkadaşlar?

1 Beğeni