Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Elinde fazlalık kullanılmamış Algida - Amazon kodu olan özelden iletebilir mi? Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Fazladan algida kodunuz varsa özelden atabilir misiniz?

1 Beğeni

Fazladan Algida kodu var ise bana da özelden iletirseniz çok sevinirim.

1 Beğeni

Hepsiburada hesap doğrulamaya nakit bakiyeyi şu an için kaldırmış görünüyor. Sınırsız kullan gibi bir saçmalık eklemişler.

1 Beğeni

DNR siparişlerim geldi. Hepside sapasağlam.

3 Beğeni

1 Algida kodu varsa ben de özelden rica edebilirim: )

1 Beğeni

Kod alamadım maalesef uyarı veriyor fazla alan arkadaşlar paylaşabilir mi özelden

1 Beğeni

Algida kodları 150’ye 30, 200’e 40 indirimleriyle birleştirilebiliyor mu?

1 Beğeni

Bana da fazladan kodu olan algida paslayabilir mi özelden?

1 Beğeni

Algida’dan hâlâ kod alınabiliyor mu? Ben bir kez aldım, ondan sonra alamıyorum.

1 Beğeni

Ben de alamıyorum. Sanırım 2-3 günlük kampanyaydı.

1 Beğeni

1 Beğeni

Çok karışık bir indirim sistemi kurmuş amazon

Birleşiyor. Ben bütün kampanyaları kombinleyip kullandım.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim,
O halde elinde kod kalan oldu mu acaba :slight_smile: geç kaldım biraz maalesef.

Sepette %10 indirimi(hediye çeki alarak) + OZURIDE kodu ile 124 TL oluyor (İdefix)
OZURDR kodu ile hediye çeki alıp(Başka hesaptan kendinize atarak) ardından yine aynı kod ile sepet indirimi yapılırsa 128 TL oluyor (D&R)

Her iki ihtimalde de fena olmayan bir tutar ortaya çıkıyor. Almayanlar değerlendirebilir.

4 Beğeni

Hediye çekim yoktu sadece indirim kodunu kullandım 134 liraya düştü, daha indirime girer mi bayramdan sonra yoksa bu şekilde almalı mıyım sizce? Teşekkürler tavsiye için.

1 Beğeni

https://www.amazon.com.tr/Siyasi-Tarih-İlk-Çağlardan-1918e/dp/9755330437/ref=sr_1_1?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=38Z4LSEPZ15AO&keywords=siyasi+tarih&qid=1657335041&sprefix=siyasi+tarih%2Caps%2C325&sr=8-1

3 Beğeni

125 lira etiket fiyatı var. Herkese iyi bayramlar bu arada :slight_smile:

https://www.hepsiburada.com/sonsuzlugu-taniyan-adam-d-hi-ramanujan-in-hayranlik-uyandiran-yasam-oykusu-robert-kanigel-p-HBCV000027X5EY?magaza=Hepsiburada

1 Beğeni

Teşekkürler bilgi için :wave: