Amazon bu önce bindirim sonra indirim işinin suyunu çıkarmaya başladı. Eskiden indirim dönemi olmadan önce de fiyatların arttığı olurdu ama eski fiyatından çok daha aşağı düşerdi, bir problem olmazdı. Haftalardır haberi yapılan bu indirim döneminde malesef hiç böyle değil.
2 hafta önceki ekim kampanyası fiyatı ve gülümseten süper indirim dönemi fiyatı.
Benim listemdeki hemen hemen bütün kitaplar bu durumda. Süper indirim ile 2 hafta önceki fiyatlarından pahalılar. Listemdeki prime’a özel fırsat olmayan kitaplar daha fazla indirime girmişler.
BKM de bu indirim bana Amazondan daha mantıklı gelmişti ama yine de bekledim sonuç boşa zaman kaybı oldu. Amazonda aradığım tüm kitapları bulamıyorum. Son çıkan modern klasikler, Türk klasikler gibi.
BKM indirim
500 TL / 40 TL İNDİRİM
300 TL/ 20 TL İNDİRİM
Ben BKM alışverişi yapıp kargo yolu gözlemeye gidiyorum. Amazon
Hepsiburada, n11 ve daha birkaç sitede Nays %10 indirim veriyor. İndirim sepete yansımıyor. Satın aldıktan sonra 24 saat içinde karta geri ödüyor.
Bu da davet linki:
Ben sırf o yüzden almadım tam alacakken bir bakayım dedim kitabın içeriğine 1989 yılında başlayan bir serinin daha ilk kitabını yeni çıkarmışlar ve devamı gelmemiş o yüzde vazgeçtim