Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

D&R 20 TL indirim PLAZAKAFASI20

3 Beğeni

Bende de işleme alındı olarak görünüyor.

1 Beğeni

Neden sanmıyorsunuz, arayıp bilgi aldınız mı?

Buradaki yorumları okuyunca ben aradım, yoğunluktan ötürü gecikildiğini, stokta kalmasa bile girdiğinde ödediğim meblağ ile alım hakkımın devam edeceğini söylediler. Yarın öğreneceğiz bakalım. Benim haber verdiğim arkadaş telefonda konuşurken aldı, ona kargolanmış. Ben kupon arayarak geciktirdim, o arada bir tane alayım iptal ederim diye davransaydım muhtemelen bana da gönderilmişti.

Siparişim kargoya verildi.

Hepsiburada’dan daha önce sipariş vermemiştim. Sistem nasıl işliyor bilmiyorum. Bilgi için teşekkür ederim.

Mesajınızı gördükten sonra yeniden baktım. Hazırlanıyor aşamasına geçmiş. O zaman yarın kargoya verirler büyük ihtimalle. En korktuğum şey hasarlı gelmesi. Hasarsız yollarlarsa iyi olur.

Edit: Kargoya vermişler.

Hasarlı gelirse değişim istemek hakkımız üründe ilk satıcı Hepsiburada olduğu için saklı sanıyorum. İlk satıcı farklı olduğunda para iadesiyle işi kestirmeden sonlandırabiliyorlar, ona site karışamıyor.

1 Beğeni

@murgul @Osman_Sehirli

Hyperion tek başına okunabilecek bir kitap. Kitabın yaklaşık %90’ı ana karakterleri ana olaya bağlayan kişisel geçmiş olayları anlattığı için serinin içerisinde ayrı bir bütün olarak değerlendirilebilir.

4 Beğeni

Etiket 150 TL, Amazon 60 TL ve baskısı yok gözüküyor bazi sitelerde.
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Abidin Dino Toplu Yazılar: 1938-2006 Edebiyat, Sanat, Politika (Kapak değişebilir) https://www.amazon.com.tr/dp/6051852409?ref_=cm_sw_r_apann_dp_FBYYKRP1ZHD142ZBY5MK

Etiket 60 TL, Amazon 23 TL
Prime Üyeleri için günün fırsatı: Seneler (Kapak değişebilir) https://www.amazon.com.tr/dp/9750748816?ref_=cm_sw_r_apann_dp_D6H7MRXYTCKG0Z2A0VMS

1 Beğeni

7 Beğeni

Konusu benimde çok ilgimi çekti ama biraz araştırınca serinin üç kitaptan oluştuğunu öğrendim. Diğer iki kitabın basılıp basılmayacağı, basılırsa fiyatının ne olacağını düşününce almaktan vazgeçtim.

Ginko Kitap yayınlarının bazı kitaplarında indirim var. Liste de ara ara güncelleniyor anladığım kadarıyla. Kapanan Evrensel Basım’dan da kitaplar yer alıyor.

1 Beğeni

Dört kitap ve birkaç kısa hikayeden oluşuyor.

1. Hyperion
  2. The Fall of Hyperion
  3. Endymion
  4. The Rise of Endymion
4 Beğeni

Amazon’daki indirimlerde popüler kitaplarda iyi indirimler bulan var mı arkadaşlar? Neredeyse yok gibi, 2-3 tane ciddi indirim gördüm ben. Çoğu 22₺’den 20₺’ye düşmek gibi komik indirimler. İndirim konusunda güvendiğimiz bir dağ vardı: Amazon. Sanırım ona da kar yağdı.:smile:

İlk alışveriş için 120/40 kodu da yok sanırım. Bazı şeyler alacaktım ama yeni hesapta göremedim.

Süresi doldu o kodun yanlış bilmiyorsam.

Hesabıma tanımlı ikinci alışverişe 120/40 indirimi var ama prime üye değilim. Prime üyeliği satın alırsam şimdi 120/40 indirimimi kaldırırlar mı hesaptan acaba bir bilgisi olan ya da daha önce başına gelmiş, deneyimlemiş biri varsa yardımcı olursa sevinirim.

1 Beğeni

Sanmıyorum indirimin kalkacağını. Zaten amaçları Prime üyesi yapmak herkesi. :slight_smile:

2 Beğeni

Bunu direkt Amazon’a sorarsan daha net bir cevap alırsın. Şayet direkt @SJack 'i dinleyip prime üyelik alıp indirimi kaçırırsan o indirim tutarını Sjack versin. :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

150/50 indirim ile yardımcı olurum öyle bir şey olursa. :smiley: :smiley:

2 Beğeni

İyi iyi sayemde sevgili forumdaşımız kâra geçti. :smile:

2 Beğeni