Ben almayacağım ama kitaba sahip olmayan ve şansını denemek isteyen varsa. diye paylaşıyorum. Satıcı HB değil.
https://www.hepsiburada.com/otostopcunun-galaksi-rehberi-ciltli-douglas-adams-p-HBV000006KS6R
Ben almayacağım ama kitaba sahip olmayan ve şansını denemek isteyen varsa. diye paylaşıyorum. Satıcı HB değil.
https://www.hepsiburada.com/otostopcunun-galaksi-rehberi-ciltli-douglas-adams-p-HBV000006KS6R
Bkm’den bir şey almayalı yıllar oldu. Paketleme konusunda bir gelişme yaşadılar mı yoksa halen kargo poşetine koyup mu gönderiyorlar? Benim sipariş verdiğim zamanlarda %50 ihtimalle gönderilen kitap hasarlı geliyordu.
Dostlar, HB’de ‘‘Dergiyurdu’’ adlı satıcının Alfa grubundan bazı kitaplara güzel indirimleri var. 150 TL üzerine 15 TL daha iniyor satıcının koduyla. Gelir mi gelmez mi şans biraz. Bağlantıyı bırakıyorum.
İndirim değil muhtemelen. Göndermeme ihtimalleri çok yüksek. Kupon kodu isteyen şansını deneyebilir. Gönderirlerse de ufak bir mutluluk yaşarız
Şans tabii. Geçen haftalardaki sipariş gelmemişti. Bu siparişten daha umutluyum.
Geçen hafta ordan alma gibi bir hataya düştüm malesef hala poşete sarıp gönderiyorlar .üstelik sipariş öncesi arayıp paketleme için kayıt oluşturdum.
Hepsiburada maalesef Amazon’u taklit edeceğim derken herşeyi eline yüzüne bulaştırıyor. Ardı arkası gelmeyen hatalı fiyat girdileri ve üzerine de siparişleri iptal etmeleri vs. vs.
Ayın 9’unda sipariş verdim, 11’inde kargoya verilmiş gözüküyor. 10 gündür kargo yok.
Müşteri hizmetleri 1 haftadır kargonun nerede olduğuna dair açıklama getiremiyor. Ücret iadesi yapmak istediğimi söylediğimde, ürünler elinize geçtiğinde teslim almayarak bize geri iade edebilir, ücret iadenizi öyle alabilirsiniz diyorlar. Şikayet kaydı açtırdım , 3 gündür çözüm yok. Üstelik hepsinin üstüne Premium müşterisiyim.
Mesela benimki hiç kargoya verilmemiş olsa direk iptal eder ücret iademi hemen alabilirim. Derim temin edemediler. Ama bu ürünler kargoya verilmiş + ücret iadesi de alamıyorum.
Amazon’da böyle bir sorunla karşılaşmadım ama bu şekil mağdur edebileceklerini hiç sanmıyorum. Misal senin ürünü şimdi iptal edip hemen ücret iadeni alabilirsin.
fiyatlarda pek indirim göremedim. alfa yayınlarının her şeyin kitabı serisini tamamlamaya çalışıyorum ve her sitede fiyat kovalıyorum. kitapların çoğu amazondakilerden neredeyse yüzde elli pahalı
Hocam bence ses edin. Bende de böyle olmuştu. Müşteri hizmetlerine yazdım, siparişin askıda kaldığı söylenip iptal edildi yeni sipariş oluşturuldu. Söylemesem bekleyecektik sonsuza kadar herhalde.
Bu aklıma gelmemişti. O zaman bugün bir sesleneyim Amazon’a
Nasıl alıyoruz hocam bunu? Algida kodu gibi mi alınıyor?
Hopi uygulamasından alabilirsiniz.
Teşekkürler haber verdiğiniz için. Lamy dolma kalemlerde güzel indirimler var, kuponla eşleşebilir.
Fiyatlar güncellenmiş, o yüzden indirim göremiyorsunuz. Benim dün verdiğim siparişteki ürünlerin fiyatları şu şekilde;
Serinin ortalama kitap fiyatları 350-400 bandında ilgilenen varsa değerlendirebilir.
Bu kitabı sipariş verdim, amazon.com.tr de aynı görselle ve yazarla tanımlanmış iki ürün var fiyatları farklı, Benim siparişim ve gönderilen ürün 978-9750522970 İSBN kodlu (allen w. wood - Karl Marks) olan,
Durumu bildirip değişim talep ettim fakat değişim için oluşturdukları üründe de aynı isbn ait olunca tekrar uyardım, Aynı isbn numarasının almanya ve ingilterede kullanıldığını belirtip tekrar denememi sorun devam ederse iade alabileceklerini belirttiler. eklediğim son mesajıma cevap gelmedi bende göndermedim.