Son dakikaya bırakmasaydık iyiydi. :d
Ben aslında 2 gün önce aldım oldubilsiz. Bugün başka şeyler ekledim hadi dedim oldubil yapayım o önceki aldıklarımı da ekledim bekliyorum. Eğer işlem gerçekleşirse daha diğer siparişi iptal edeceğim.
Sorun ne anlamadım. 00.00 olmadan düzelse bari :d
Benim düşüncem de ‘’ Ben bunu bugün kaçırırsam yarın bu fiyata asla bulamam’’ o yüzden maaş hemen yatsın. Sabahın ilk saatlerinde yatsın kampanya bitmesin nolur.
Aynen valla yarın maaş günü. Sıkıntı büyük şimdiden 2 sipariş geçtim KKartından. Olmayan bir seti de Alfakitap tan geçtim ama aklım alamadıklarımda. Yarın maaş yatarda kampanya devam ederse evde hanımla büyük sorunlar oluşabilir…
Ben de öyle düşünüyorum da evdeki anne tehdidi büyük sorun. Kitaplık da yetmemeye başlayınca gizli gizli aldığım ortaya çıkar yakında.
İndirim sanırım devam ediyor sepetim hala aynı tutarda umarım kaybolmadan oldubil ile alabilirim. :d Sahibi de Limakmış. Bileydim hiç girişmezdim paşa paşa fazladan öderdim sdjsds
Kidega uygulamasından alırken sorun çıkarmadı bende ama tarayıcıda sizinki gibi ekran öyle bekliyordu.
Kidega uygulamasında Oldubil yok
Uygulamada göremedim o kısmı. Kredikartı gibi mi aldınız acaba bir de öyle deneyeyim.
Aynı sorunu ben de yaşadım ancak oldubil bölümünden değil kredi kartı bölümünden oldubil kartınızın bilgilerini girdikten sonra ödeme yapıldı.
Teşekkürler bilgi için. Dediğiniz gibi uygulamadan normal kart ile alıyormuş gibi yapınca oldu. 82 TL kaldı Limak’a bırakmam kuruşuna kadar hesaplayıp bu işi bitirmem lazım shdshadh.
Edit: 166.38tl daha ekleyip Baldur’s Gate 3 aldım. :d
İşte feraset işte cesaret işte dirayet işte adam gibi adamlık: Kidega kampanyasından hiçbir şey almadım
Oldubil kampanyası sınırlı diye ben hiç bulaşmadım.
Kidega’dan sipariş verenler kervanına katıldım. Daha önce yine toplu alışveriş yaptığımda 1 kitabı temin edemeyip yollamamışlardı ki o zaman bu kadar büyük bir indirim dalgası yoktu. Bakalım bu sefer kitaplar eksiksiz gelecek mi ?
Çok teşekkür ederim, sonunda ben de alabildim oldubille @snitch İBAN’a yollayabilirsin diye düşünüyorum kalan parayı, ben öyle yapacağım.
KYC gibi bir şey istiyorlar sanırım. Onunla uğraşmak istemedim.
İkametgah, dilekçe, kimlik fotokopisi falan istediler, bekliyorum bakalım.
Kidega’dan 4. sepeti yapıp almaya çalıştığımda ramazana özel hediye olan o saçma kitaplardan ekliyor, sonra stokta olmadığı için ödemeye yönlendirmiyor beni. Arafta kaldım, ne silebiliyorum ne alabiliyorum. Güzel bir vazgeçirme yöntemi, teşekkürler Kidega
Haftasonu buralara hiç uğrayamayınca çok şey kaçırmışım
Kidega indirimleri devam ediyor mu acaba?