Bazı yayınevlerinde bitmiş görünüyor. Bazıları devam ediyor.
Örneğin,
İthaki bitmiş
Can devam
Yky devam
Pegasus bitmiş
İletişim bitmiş
Bazı yayınevlerinde bitmiş görünüyor. Bazıları devam ediyor.
Örneğin,
İthaki bitmiş
Can devam
Yky devam
Pegasus bitmiş
İletişim bitmiş
Metis ve Alfa grubu da bitmiş.
Çok şükür o zaman😁
Bundan sonra %40 %50 böyle kampanyalar çoğalacaktır çünkü etiket fiyatı / fiyatlamalar gerçek değil.
Umarım kargolanır kitaplar. İptallerle karşılaşmak istemem.
İlknokta’da yarından itibaren İthaki Yayın Grubu’nda net %50 indirim başlıyormuş.
Can yayınları kidegada %50 indirimde ancak bütün kitaplara %25 zam eklenmiş
Daha önce paylaşıldı ise özür dilerim.
44,72 TL
O zaman bu hafta Malazan 4 gelir. Ne zaman %50 yapsalar Malazan geliyordu sanırım. 3. kitap öyle olmuştu en azından hatırladığım. Hadi ithaki hadi @Bunn-Y.
Battık!! (20 karakter)
Bu
Dergah
Büyüyenay
Selenge
Kitap yayınevi
adam gibi niye indirim yapmiyor arkadaş ?
15/75 kitap, tikla kazan, bu sefer pas.
Neden bu indirim ilknokta üzerinden oluyor acaba ithakiyayingrubu.com diye de bir site yaptılar. Tasarım olarak da şahane. Oradan niye yapılmıyor acaba? İlknokta’nın tasarımı çok kötü. Tasarımı güzel olan yerden alışveriş yapmak daha çok hoşuma gidiyor
İyi geceler arkadaşlar, elinizde idefix ücretsiz kargo kodu veya indirim kodu olan varmı.
İlknokta %50 indirim yapmaya başlayınca şöyle bir bakayım dedim ve daha önce almak istediğim ama sonradan aklımdan çıkan Jüpiter’in Mirası serisini gördüm. İlknokta sitesinde 442 TL fiyatına iniyor. Bir de Amazon’a bakayım dedim ve iyi ki bakmışım 4 kitapta amazonda uygun fiyatta (birincisi biraz yüksek fiyat gerçi) üstüne bir de 300TL üstü sepete %20 indirim kampanyası ile 4 kitap 284.91 TL fiyatına geldi
Almak isteyenlere duyurulur. (Dolaylı olarak İlknokta yine cüzdanımı deldirtti.)
Alan Lee illustrasyonlu edisyonda aciklamali notlar yok galiba. Buna 170 vermek, onun da tekrar basilmasi durumunda (duyurmuslardi) fazla gelecek. Benden pas.
https://www.reddit.com/r/tolkienfans/comments/rhqr5d/best_version_of_the_hobbit/
Ben basılmayacak dediklerini hatırlıyorum.