Ciltli baskı, 15$ sanırım etiket fiyatı.
Mimarlığın Kısa Öyküsü adıyla Hepkitap’tan yayınlanmış, etiket fiyatı 260 TL
Bu da flexi kapak güzel bir baskı. Canterbury Classics’in diğer kitapları da indirimde.
Ciltli baskı, 15$ sanırım etiket fiyatı.
Mimarlığın Kısa Öyküsü adıyla Hepkitap’tan yayınlanmış, etiket fiyatı 260 TL
Bu da flexi kapak güzel bir baskı. Canterbury Classics’in diğer kitapları da indirimde.
kitapyurdu güzel indirimler yapıyor
Kidega’da İmge Kitabevi yayınlarında %50 indirim var. Çoğunluğa hitap etmeyebilir.
Ayrıca Zafon’un son kitabı da %50 indirimliydi. Yayınevinin tamamında aynı indirimi göremedim.
İmge kitaplarının %50 indirime girmesini ilk defa görüyorum. Yıllar önce kitap fuarında Eliade’nin kitabını almıştım. Yanlış hatırlamıyorsam %20 üstüne indirim yapmamışlardı.
Ben de çok indirim gördüğünü hatırlamıyorum.
Almak isteyenlere bu kitabı hatırlatayım.
Bu kitabı unutmuştum. Bende baskısı olmadığı için ikinci el bir yerden edinmiştim. İmge kitaplarını inceleyeceğim. Alacağım varsa bu fırsat almak lazım. Bir daha denk gelmez diye düşünüyorum bu kadar indirim. Gerçi fiyatları uçuktur ama bakalım.
Teşekkürler, uzun zamandır almak istediğim ama indirim beklediğim kitaplar vardı. Aldım sonunda. İmge pek bu denli indirime girmiyordu çoktandır. Yüzde 50 + yuzde 15 kart indirimi ile güzel bir alışveriş oldu benim için.
Arkadaşlar hala almayan varsa Malazan serisi ayrı ayrı olarak çok pahalı ama set halinde yeni zamlı fiyatından daha ucuz İlknoktada.
İthakinin kendi sitesi de ise hala eski fiyattan satılıyor.
@isos81 3. kitabın ciltlisinin liste 572 TL. 4. Kitap 750 yi görecek o anlaşıldı. Çok büyük konuşma sen yine de.
Yayınlandığı zaman
Buzun Anıları 380 TL’ymiş.Şimdi 572 TL
Ölühane Kapıları 280 TL - 550 TL
Ay Bahçeleri - 200 TL - 520 TL
Bu aşk burada biter iyi günler Malazan. Ve ben çekip giderim bir nehir akıp gider.
Şu ara basacaklarını düşünmüyorum ama belli olmaz 600 - 700 liradan belki çıkış yapar ama devamına paramız yetmez, en azından bir çok kişinin yetmez. O yüzden şöyle yapsınlar; 3 kitap çıktı ya. Dördüncü kitabı 4-5-6-7-8-9-10’un özeti olacak şekilde bassınlar hem onlar bu seriden kurtulur hem biz özet gibi bile olsa Malazan serisini okumuş oluruz. Kazan- kazan durumu
Hepsini birden bassınlar artık da forum dört köşe olsun zevkten :d
Dune ciltli set 3250 TL olmuş. Şu şartlarda kaç kişiye satmayı hedefliyorlar ilginç artık. Zaman Çarkı serisine girmiyorum bile.
Ciltli için bu kesin zaten de, karton kapak sınırlarda geziyor. Her an düşebilirim.
Arkadaşlar geçenlerde bir Discord sunucusunda bir sesli sohbete denk gelmiştim matbaacılık sektöründe çalıştığını söyleyen bir arkadaş konuşuyordu şuan bizim gördüğümüz fiyatların nispeten uygun fiyatlar olduğunu söylemişti çünkü kur dengesizliği yüzünden bazı firmaların ne kağıt nede mürekkep sattığını söyledi o yüzden ben artık fiyatlara takılmıyorum. Ben sadece İthaki Bilimkurgu Klasiklerini topladığım için ve ayda 1 kitap alıyorum.
Bende alacaklarımı aldım artık eksik serilerden gelen olursa yada çok beklediğim bir kitap çıkarsa alacağım. Eskiden kütüphane yapmak için alırdım hoşuma giden veya gidebilecek kitapları ama artık zorlamaya başladı.
Hepimiz aynı durumdayız sanırım. Çok az seçicilikle yeni çıkan birçok kitabı alır, birçok seriyi toplardım. Artık hiçbir seriyi toplamıyor, yeni çıkan kitapları da ince eleyip sık dokuyarak, sadece kesinlikle okumak istediklerimi alıyorum.
Buralarda, her an ortaya çıkabilir…