Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

1 Beğeni

Anlamadım bunu neden paylaştınız.

540’dan düşmüş o yüzden uygun bulup paylaştım ama az önce D&R’de daha uygununu buldum. Linki değiştirdim.

kidega’da indirimde olan sadece sel, ithaki, imge değil. benlik yayınevleri de %50 indirimde belki sizlik de olabilir bağlam, fol … yeni yayınevleri tespitleri olan lütfen söylesin. ancak aramayla bulunabiliyor.

Yapı Kredi
Pegasus
Sahi
Delta Kültür
İmbik Yayınları
İmge Kitabevi
Servet Yayınevi
Arden Yayınları
Mana Kitap
FOL
Töz
Fa
Küsürat
Ayata
Fark Yayınları
Pan Yayınevi
Tavaslı
Ütopya
Akaşa
Liberte
Parodi
Agapi
Kodlab
Siyer
Vadi Nesil
Altın Kitaplar
Libros
Sia
Yanpasaj
Nesin
The Kitap

Bunkar dışında da çok var

1 Beğeni

Kidega satışa sunmuş .

Oldubil uygulaması ile 74 tl oluyor .

8 Beğeni

Yeni kapagi listelememisler. Sucks.

2 Beğeni

İyi geceler arkadaşlar elinde kidega kupon olan varmı? paylaşabilir mi.

@SJack te olacaktı. :smile:

1 Beğeni

Lütfen yanlış bilgi vermeyelim. Olsa tükan sizin yani. :joy:

2 Beğeni

Fiyatı diğer sitelere kıyasla çok uygun. Alınır mı?

Amazon.

1 Beğeni

Aldınız mı? Almadıysanız Kidega’da aynı fiyat ve oldubil ile ödeme yaparsanız 238 liraya gelir.

1 Beğeni

Arkadaşlar Hepsiburada’da Kemal Tahir’in İthaki’den çıkan bazı kitapları sepette %15 inidirim ile 30-40 arası fiyata denk geliyor. Almak isteyenler için güzel fiyat. Link

Ayrıca aynı kitapların bazıları Amazonda da aynı fiyata satılıyor. Orada da ödeme esnasında indirim oluyor. Ayrıca Amazonda 5 al 4 öde kampanyasına da dahil bu kitaplar.
Devlet Ana
Yol Ayrımı
Kurt Kanunu

5 Beğeni

Esir Şehrin Mahpusu’nu n11 den 2 ay önce 30 TL ye almıştım. Kalanları da sayenizde 110 TL ye aldım(nays sağolsun). Teşekkürler.

1 Beğeni

Migros’da kitaplarda %40 indirim var.

2 Beğeni

İlknokta’da yakın zamanda beklenen bir %50 indirim var mı acaba? (İthaki için)

Keyifli okumalar. Bende eksik kitaplarını aldım Kemal Tahir’in. Geçen aylarda İlknokta 50 TL den satmıştı. O zaman stoka olmayanlar vardı.

1 Beğeni

Hepisburada’da Destek Yayınları’nda sepette %20 indirim var.

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/destek-yayinlari-nda-kacirilmayacak-fiyatlar

1 Beğeni

Destek Yayınları nasıl hala ayakta diye düşünüyordum, sonra aklıma bazı insanların Esra Ezmeci okudukları geldi. :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

Hakan Mengüç, Ahmet Batman, Hikmet Anıl Öztekin, Metin Hara ve daha tonla işe yazar bozuntusu. Destek Yayınları çöplük gibi bir basımevi.

4 Beğeni