Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Anasayfama geldi. Belki size de gelmiştir.

4 Beğeni

Link atabilirseniz biz de sorgulama yapabiliriz.

Üstüne bastığımda açılmadı. Direkt anasayfadan görüntü aldım. Linke ulaşamadım maalesef.

1 Beğeni

Premium hesabiniza mi geldi yoksa yeni bir hesapta mi gorundu? Ben de iki turlu denedim, henuz yok. Muhtemelen yine alisveris yapmamis hesaplara 50/150 yerine gelir, zaman yaklastikca.

Premium hesabıma geldi. İlk alışverişte kullanılabilir diyor. Gün içerisinde sipariş vermiştim. Akşamda bu kod geldi. Kullanamadım yani. :slightly_frowning_face:

Kupondaki indirim oraninin tekrar 1/3’e inmesi guzel. Umarim stoklari da dolar. Urunlerin cogu saticili aylardir.

Paylaşımı oldumu bilmiyorum ama liste oluşturana 250 50 veriyor .

1 Beğeni

Şu Amazon’un trip atan sevgili gibi kampanya yapmasına gıcık oluyorum. Özellikle son zamanlardaki halleri bir acayip. Bazı hesaplara indirimler tanımlanıyor, neden onlara tanımlandı da diğerlerine tanımlanmadı anlayabilene aşk olsun. Prime üyelere indirim deniyor, bazılarında var bazılarında yok o indirim. İlk alışverişe özel kupon deniyor, yine bazı hesaplara var bazılarına yok. İyi ki ellerine düştük, yandık artık.

8 Beğeni

Ben liste oluşturdum ama bu indirimi nasıl kullanacağım bilmiyorum. Prime indirimleri zamanında mı kullanılacak?

Prime day zamanı otomatik olarak uygulanacak diyor mailde hocam.Ama 300 100 görünce acının tatlı tebessümü oldu :slight_smile:

Merhabalar, Hepsiburada’da (600/100) YAZ100 kuponu var. Kampanyalı ürünlerle deneyince de uygulanabilir. Nelerde kullanırsak güzel bir indirim yapmış oluruz acaba? 5 kitap 100 TL, 5 kitap 75 TL kampanyaları ile baya bir indirim olabilir. Örmek olarak sepettekileri ekledim.

4 Beğeni

Prime day zamanını beklemeye gerek yok uygunsanız şu anda kullanabiliyorsunuz.

1 Beğeni

Amazon için indirim koduna sahip olan var mı? Konuda arattım 10 dakikadır bakıyorum ama bulamadım. Çok minnettar kalırım, teşekkür ederim şimdiden…

1000 liraya 1200 liralık kitap. %17 civarı indirime denk geliyor. Hediye çekini hemen verselerdi kullanırdım muhtemelen. Ağuatos ayında %50 kampanyaları devam edecek mi kestiremiyorum

4 Beğeni

Kidega’da aktif indirim kuponu var mı acaba ?

Bu sefer cidden kadim Kidega Kodcusu’na ihtiyacımız var. @SJack

2 Beğeni

c7fd857c6c18f32f806f1bac7ad69361

@SJack

1 Beğeni

Cumhuriyet’in İlk Yılı: 29 Ekim 1923 - 29 Ekim 1924 %50 indirim ile Kidega’ya eklenmiş. Bayramda sepet yapacaklara duyurulur.

3 Beğeni

İçindekiler konusunda keşke daha fazla bilgi verselerdi. Kendi sitelerinde iç sayfaları göremedim.

Burada paylaşan bir kişiyi paylaşmıştım. :d

1 Beğeni