Son dönemde rastgeldiğim en yararlı yazılardan biri. Teşekkürler.
Çok teşekkürler verdiğiniz bilgi için . Çok iyi açıklamışsınız.
Kidega’da heretik yayınları yine yüzde 50’de dnr’da bilgi yayınevi’ne normal indirime ek olarak %10 indirim daha yapmışlar bu haftalık. Toplamda %40’a falan geliyor sanırsam.
Allianz Sigorta, ilk kitapyurdu alışverişime özel 100 TL indirim tanımlamış. Süresi 30.09.2023. Kullanmayı düşünmüyorum, ilk yazacak öğrenciye (üniversite veya altı) kodu gönderebilirim.
Bazı Terry Pratchett kitapları Amazon’da indirimli ama bazılarının yanında “yeni marj” yazıyor. Boyutunu falan mı küçülttüler acaba. Belki de kenar boşluklarını veya puntoyu değiştirmişlerdir. Neyse:
Kış Ustası: 50 TL
Tırpanlı Adam: 59 TL
Ne zamandır Diskdünya’ya başlayasım vardı ve dün gece cüzdanda kalan son bir miktar paramla(Hayati ihtiyaçlara ayırdığım harici ) ucuza da görünce ilk 3 kitabını aldım Amazon’dan ve şimdi siz yazınca fark ettim aldığım ikinci kitapta yeni marj yazıyor.
Yanlış bilmiyorsam Fantastik Işık 2. baskısını yaptı.
Amazon bu şekilde envantere dahil etti 2. baskı kitabı. 2 yıldır falan bu şekilde kayıtlı ismi. İlk baskı ile bir farklılık var mı yok mu bilemem ama yeni marj şu anlama geliyormuş. Yazılmış veya basılı bir kâğıdın kenarında bırakılmış boşluk.
Diskdünya’ya hoş geldiniz. Yalnız etrafı gezerken kenara fazla yaklaşmayın . Bir de sandığa dikkat edin.
Renkrasi bir üçlemenin ilk kitabıymış sanırım. Devamı duyuruldu mu acaba?
Yazarı şöyle diyor serinin 2. kitabı Red Side Story için:
6 Şubat 2024’te, tamamen ve kesinlikle, sorunsuz. Yarın bana yıldırım çarpsa, üzerimden geçseler, uzaylılar tarafından kaçırılsam ve sonra bir kara deliğe atılsam bile, yine de elinizde olacak. Söz veriyorum.
Diskdünya yeni bir kurban daha kazandı. Lütfen, hırsızlar loncası için bir miktar kenara para atınız. Göklerden gelen zar sesleri duyarsanız panik yapabilirsiniz.
Kitabı görünce inanırım ancak . On yıldır falan bekliyorum şahsen
Bu arada ilk kitap tek başına da bence fena değil, yani sonu pek tatmin edici değil ama güzel hikaye.
Bana amazonda hala 50tl indirim yüklenmedi. Bu sorun devam eden var mı? Ben mi fark etmedim acaba
Diskdunya yeni etiket fiyatları ile çokda girilesi bı seri olmaktan çıkmış artık, 219 TL olmuş son kitapların etiketi. Tudemin kendi sitesinde sanırım eski fiyatlar kalmış eksikleriniz varsa ordan tamamlamanızda fayda var bıkac güne orda artırır.
Ben alışveriş yaparken ödeme aşamasında otomatik olarak gözüktü 50 lira. Belki sizde de o şekilde gözükebilir. Hediye kartı şeklinde falan yüklenmedi çünkü.