Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Amazonda dün 150/60 kampanyası çıktı uygula dedim ancak ödeme kısmında görünmüyor kupon. Acaba kod falan var mı bildiğiniz?

Satıcı Amazon’da olması gerekiyor ondan olabilir mi :thinking:

Amazon’da prime üye olup 150/60 kuponu ile 4 al 3 ödeyi birleştirmeyi deniyorum ama ikisini de aktifleştirmeme rağmen sadece 60₺’lik bir indirim oluyor. İki kuponu aynı anda kullanabilen, kullanan var mı?

Hepsi Amazon aslında.

Bende de tam tersi, 4 al 3 öde aktif ama 60 tl aktif olmuyor.

1 Beğeni

Yanılmıyorsam 150/60 kodları ilk 10000 müşteriyle sınırlandırılmıştı. Kodlar tükenmiş olabilir.

60₺ kuponu kullanılıyor bende, o konuda sıkıntı yok şimdilik ama 4 al 3 öde uygulanmıyor.

Şimdi müşteri hizmetleri ile konuştum “Sepette sadece 1 kampanya kullanılabilir” cevabı aldım.

1 Beğeni

Ben de geçenlerde 4 al 3 öde kampanyası ile kuponu birlikte kullanamadım maalesef. Tek seferde bir indirime izin veriyor sadece.

1 Beğeni

Evren Tasavvuru - Ayhan Bıçak /34 TL
https://www.hepsiburada.com/evren-tasavvuru-ayhan-biak-p-KDERGAH419733?url_src=and-product-detail

5 Beğeni

4 Beğeni

Bu siteden hiç alışveriş yapmadım. Yeni çıkanlarda temin edilebilir yazıyor. Gerçekten temin edebilirler mi :smile: Sipariş vereceğim ama sürüncemede kalıp beni uğraştırmasını da istemiyorum. Önceden sipariş verenler aydınlatabilirse sevinirim.

1 Beğeni

Ben üç beş defa ithaki veya farklı yayınevi kampanyalarından aldım, bazılarında gelmesi 10 günü geçmişti ama kitapları temin edip gönderdiler.

2 Beğeni

Ciltsiz 1 tane stok’a girmiş, almak isteyen olursa diye buraya koyuyorum.

3 Beğeni

1 Beğeni

Ya tutarsa çekilişi

5 Beğeni

Katıldım ama bana çıkmaz bu. O kadar şans yok :sweat_smile:

1 Beğeni
  1. yılı bekliyorum.
2 Beğeni

Kitap kapağının gözükmediğine ve satıcının farklı olduğuna bakmayın bence müthiş indirim.

3 Beğeni