Amazonda dün 150/60 kampanyası çıktı uygula dedim ancak ödeme kısmında görünmüyor kupon. Acaba kod falan var mı bildiğiniz?
Satıcı Amazon’da olması gerekiyor ondan olabilir mi
Amazon’da prime üye olup 150/60 kuponu ile 4 al 3 ödeyi birleştirmeyi deniyorum ama ikisini de aktifleştirmeme rağmen sadece 60₺’lik bir indirim oluyor. İki kuponu aynı anda kullanabilen, kullanan var mı?
Hepsi Amazon aslında.
Bende de tam tersi, 4 al 3 öde aktif ama 60 tl aktif olmuyor.
Yanılmıyorsam 150/60 kodları ilk 10000 müşteriyle sınırlandırılmıştı. Kodlar tükenmiş olabilir.
60₺ kuponu kullanılıyor bende, o konuda sıkıntı yok şimdilik ama 4 al 3 öde uygulanmıyor.
Şimdi müşteri hizmetleri ile konuştum “Sepette sadece 1 kampanya kullanılabilir” cevabı aldım.
Ben de geçenlerde 4 al 3 öde kampanyası ile kuponu birlikte kullanamadım maalesef. Tek seferde bir indirime izin veriyor sadece.
Evren Tasavvuru - Ayhan Bıçak /34 TL
https://www.hepsiburada.com/evren-tasavvuru-ayhan-biak-p-KDERGAH419733?url_src=and-product-detail
Bu siteden hiç alışveriş yapmadım. Yeni çıkanlarda temin edilebilir yazıyor. Gerçekten temin edebilirler mi Sipariş vereceğim ama sürüncemede kalıp beni uğraştırmasını da istemiyorum. Önceden sipariş verenler aydınlatabilirse sevinirim.
Ben üç beş defa ithaki veya farklı yayınevi kampanyalarından aldım, bazılarında gelmesi 10 günü geçmişti ama kitapları temin edip gönderdiler.
Ciltsiz 1 tane stok’a girmiş, almak isteyen olursa diye buraya koyuyorum.
Katıldım ama bana çıkmaz bu. O kadar şans yok
- yılı bekliyorum.