Etiket fiyatı 350 TL
Teşekkürler aldım. (20 karakter)
Durduk yere masrafa soktun. Teşekkürler.
Aynı kitap normal fiyatıyla da sitede var acaba gelir mi ne diyorsunuz + kargo parası. Duruma göre iptal etme seçeneğimiz sitede var mı?
Yeni yıldan önce ithaki den %50 gelir mi dersiniz? Yeni çıkanları ve diğer 3-5 eksiğimi halletsem
Star Trek Maymunlar Gezegeni - Kapak C 52,90 TL
Pelerin (Kapak B) 60,90 TL
KICK ASS 2 - 48,90 TL
Ayrıca hepsi 4 al 3 ödeye dahil.
Bu durumda sitenin tutumu ne olur bende bilmiyorum. Siparişi iptal etmeleri halinde ücret iadesi yapılacaktır zaten.
Bkm Kitap yeni hesaba 1000 puan - 10 TL tanımlanıyor. 150 TL üstünde kullanılıyor. Kargo 20 TL ye gelmiş oluyor. Kuruşların hesabını yapar olduk.
Ben de onu kullanmak için yazardan 2 kitap ekledim ama sadece bir tanesi gelirse iadeyle uğraşmayı göze aldım bakalım.
Formdan her tıklayan aldıysa ilk alanlara gönderilir gibi. İade ile uğraşmayı ben de göze aldım bakalım.
iki farklı link ile satışa devam ediyor bkm
atışı yaptık bekliyoruz…
Maximum mobil uygulamasındaki pazarama kısmında yarın son bulan bir kampanya gördüm. Maximum puanları harcarken 100 TL’ye kadar olan kısmına 2 kat ek indirim uygulanıyor. Mesela 200 TL’lik bir kitabı 100 puanınız varsa bedavaya alabiliyorsunuz. Ben daha yeni puanlarımı markette #tarih dergisi almak için harcamıştım ve 45 puan kalmıştı. İş kültür mağazasında Tarihte Toplumsal Cinsiyet kitabı 91 TL idi ve sadece 1 tl ödeyerek aldım az önce. Maximum puanı olanlar değerlendirebilir.
Not olarak ödeme aşamasında puanla ödemeyi aktifleştirmek gerekiyor. Ödenecek tutarda indirim düşmemiş gibi görünse de tek taksit kısmında yazan tutarda düştüğü kontrol edilebilir.
Ben bu kampanyayı unutmuştum, hatırlattığınız için teşekkürler. Kampanyadan faydalanmak isteyenlere küçük bir not ekleyeyim.
Kampanya 100 TL’ye kadar indirim sağladığı için yapacağınız alışveriş tutarı 200 TL ve üzeriyse puan kullanım miktarı olarak 100 giriniz. Bu şekilde kampanyadan sorunsuz yararlanabilirsiniz. Alışveriş tutarı kadar puan kullanılınca kampanyadan faydalandırmıyor.
Disk’in Küçük Tanrılar’ını uzun uzun dil dökmek suretiyle ikna etmeye çalıştık ve sonunda Kader’in ve Felek’in de yardımlarıyla kampanyayı kopardık Hanım’ın ellerinden. Madem Hanım verdi kampanya iznini neden Küçük Tanrılar 'ı karıştırdınız bu işe diyen Disk acemilerine 13. kitabı tavsiye ederiz. Sayı tesadüfi değildir, 13 sayısı Küçük Tanrılar 'ın gizli rakamıdır ve bir uyarıdır acemi Diskçilere, saygıda kusur edilmesini de istemez Küçük Tanrılar. (Seçim yapılacak yakında burada o yüzden Küçük Tanrılar son kitap için yapılan kampanyaya müdahil oldular aramızda kalsın ama sebebini siz usta Diskçiler bilirsiniz zaten). Neyse 1000 lira kargo sınırına Hanım da bir şeyler yapamadı o yüzden fazla da şey yapmayın. Mağazadan alacak arkadaşlara kampanya hayırlı uğurlu olsun.
resimdekiler niye ciltli ya
Oo güzel haber, yarın gideyim de Görünmez Akademisyenler’i alayım .