Kitap Kampanyaları - İndirimli Kitap Fırsatları

Kelimenin tam anlamıyla ay sonu. Yılbaşını da eklersen tam millette para yokken yapılan bir kampanya :frowning: :frowning: :frowning:

5 Beğeni

Idefix kodu olan var mı? Sitede 100/700 var ama ben daha düşük bir limit arıyorum.

ANKET250
OZLEDIK25
FIX_30

Bu kodlar var ama hala geçerliler mi bilmiyorum. Siz yine de bir deneyin.

3 Beğeni

Geçtiğimiz hafta 400 tl üstüne 40 tl otomatik indirim vardı, şu an hâlâ var mı bilmiyorum. Bir de daha önce hesabıma tanımlanan 25 tl indirim vardı. İkisini birden kullanıp 400/65 tl bir indirim sağlamıştım. Dilerseniz bakın 400 tl üstü 40 tl indirim varsa ben de size 25 tl indirim kuponu gönderebilirim.

2 Beğeni

İlk kod işe yaradı çok teşekkürler :slight_smile: .
@Blackheart Maalesef o kod bitmiş. Otomatik bir düşüş olmadı, ama teşekkür ederim :slight_smile:

2 Beğeni

Satın almayı düşünen varsa tamadres de yüzde 40 indirimli.

Artı şu kodlar var elimde ama çalışır çalışmaz bilmem.

hediye30
yeniyil20

2 Beğeni

5 Ocak tarihine kadar limitliler hariç bazı setler %50 indirimli.
Tekli eserler %40
Yeni çıkan 2 eser %30
Gibrat çizgi romanları hariç hepsi tek başına okunabilecek çizgi romanlar. Bazıları biyografik çizgi romanlar, bazıları ise seri katilleri anlatan çizgi romanlar oluyor.

6 Beğeni

Bakalım

3 Beğeni

idefixte %50 indirimdeler. Kodlarla beraber biraz daha uyguna geliyor.

3 Beğeni

3 Beğeni

Hepsiburada’da bazı kitaplarda normal fiyatlar uzerinden %50 indirim var, liste fiyatlarıyla şöyle bir ilknoktada bunlari karşılaştırma fırsatım oldu baya iyiye denk geliyor. Başka Yayınevlerinden de indirimler mevcut. Isteyen bakabilir. Linkini aşağıya bıraktım.

https://www.hepsiburada.com/kampanyalar/yilin-en-buyuk-kitap-kampanyasi

7 Beğeni

Kısa süreliydi kampanya galiba. Yürüyen Şatolar eski fiyatına dönmüş.

1 Beğeni

Geriye gitmiş

5 Beğeni

Benimki kargoya verildi.

1 Beğeni

Diğer kitabın durumu neden değişti anlamadım, iki kitap aldım diye cezalandırıldım. Hafif kusurlu büyük olasılıkla söz konusu kitap ama öteki kitabın tedariği niye değiştiyse artık ilginç. Bence benimki gelmez :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Ben de iki kitap aldım, ne düşündüler acaba ? Umarım iptal olmaz. Hala aynı fiyattaydı kitap.

1 Beğeni

Kitapyurdu sitesinde

Son 1 yıldır fiyatı artmayan kitaplar

Son 6 aydır fiyatı artmayan kitaplar

2 Beğeni

Şu an kampanya aktif. Malazan’ı puanla 110TL’ye almanın mutluluğunu yaşıyorum. Teşekkürler @Yorumcucadi .

6 Beğeni

Allah razı olsun benimki de 133TL ye geldi.Teşekkürler :blush:

5 Beğeni

5 Beğeni