Bu bir roman mi yoksa öykü kitabımı mi acaba?
Açıklamalardan anladığım kadarı ile öykü tadında otobiyografik olabilir.
Evet bende buna yakın bir seyler anlayınca emin olamadim. Teşekkürler.
Ben de denedim, aynı şekilde kupon çıkmadı. %10 indirim sonrası sepet 500 üzerindeydi. İndirim kodum kısmında kupon gözükmüyor. Kuponlarım sayfasında da yok. Okuyanlar kulübüne Özel dediğine göre idefixden düzenli kitap alanlara tanımlanmış olabilir gibi geldi bana. Ben uzun zamandır kullanmıyorum. 2023’de bir siparişim olmuş.
Sitede okuyanlar kulübü vs bir bilgilendirme yok. Kitap kampanyalarında da gözükmüyor.
Evet bende de kupon yok ama keşke olsa
Bende denedim ama çıkmadı, hem pc den hem mobil uygulamadan denedim. Her hesaba tanımlamamışlar demek ki 100 TL kuponu .
Bana İdefix 250 ye 50 vermiş ama cidden istediğim bit kitap bulamadım
Fırsat: Tam Benim Tipim: Bir Font Kitabı Amazon.com.tr
Bu kitabı başlıkta görüp almıştım. Tekrar paylaşmak istedim. Çevirmeni Sabri Gürses. Kağıt kalitesi çok yüksek, ağır bir kitap. Siyah beyaz olsa da bol miktarda görsel var.
Merhaba, İdefix’te hediye kartı gönderme seçeneğini göremedim. Kaldırıldı mı yoksa ben mi bulamadım. Bilgisi olan var mı?
Uzun bir süre önce kalktı diye biliyorum. Ben de aradığımda bulamamıştım. Fakat o sırada D&R’ da hediye kartı uygulaması devam ediyordu.
Şimdi biraz üstünkörü de olsa yine baktım fakat idefix’te yine hediye kartı yok. D&R’da ise şu anda hediye kartı uygulaması var. Web sayfasının en altına gidin yardım ve iletişim bölümünde bulabilirsiniz.
Tabiki sevgili sahaflarımız 15 dakika içerisinde tüketmiş.
Dönütünüz için çok teşekkür ederim.
Paylaşımlardan bizden alan var ise buraya yazarsa sevinirim. Buradan kimse almıyor ise leş kargalarını zengin etmenin bir gereği yok. En azından al-sat yapacak kadar kar getiren indirimleri paylaşmayacağım… Üçer üçer satılıyor çünkü.
Antik Mısır kitabını şimdi sipariş verdim, umarım bir sorun olmadan gelir. Tam ilgilendiğim bir alandı, çok teşekkür ederim paylaştığınız için.
Antik Mısırı aldım teşekkürederim
Ben de alabildim, teşekkürler.