Yeni hesap açtım ama alışkanlıktan gmail yerine hotmail yazmışım e-posta kısmına. Bunu doğrulamadan alışverişe izin vermiyor ve e-postayı değiştirecek bir yerde yok. Bunun çözümünü bilen var mı? Desteğe yazdım ama cevap gelir mi bilmem kampanya bitmeden.
Yazdıklarınızı okuduktan sonra Hepsiburada’dan sipariş verdim hemen.
İyzico sanal kartıyla iyzico ile ödeme yapabiliyor muyuz? Yani geçen hafta kazandığımız 650 TL yi iyzico sanal kart oluşturarak bkmkitapta iyzico ile öde ile ödeme yaparsak 300 TL geri alabilir miyiz?
Sanal kart oluşturmadan direkt yapılıyor bkmden işlem. Iyzico ile öde kısmında uygulamaya yönlendiriyor ve ordan kesiyor direkt. 300 lira geri geliyor sonrasında.
Sanalkart oluşturmanıza gerek yok, bkmkitap ödeme ekranında iyzico ile ödemeyi seçince cüzdan bakiyeniz gözüküyor onunla öderseniz 300TL iadeyi de alıyorsunuz.
Uygulama üzerinden kampanyaya katıl tarzı birşey yapmamız gerekiyor mu?
Evet kampanyaya katılmanız lazım.
BKMKitap indirim kodu var mı?
BKMSUU kodu var, başka kodlar da var geçen hafta yazılmıştı.
NURBKM var. 20k
Edit: Hayattaki şansım bu güne kadarmış. Amazon alacağım kitaba zam yaptı. Yeni üye olmak için yanlış e-posta girdim. Hesabı kullanamıyorum. Sonuç olarak eski hesaptan gelen 650 lira ile 3 kitap alıp 300 lira aldım geri. Önümüzdeki fırsatlar için pusuya yattım.
iyzico kasım bitince unutma bizi kitap kampanyalarının devamını bekliyoruz
https://parolapara.com/cashback/eğitim
Üstteki ödeme yöntemi ile beraber Bkm ve kitapsepeti siteleri ile 600 | 300 kampanyası birleştirilebiliyor. İyzico kayıtlı kartlar kısmına bu uygulamadaki ONAYLI hesap sahipli sanal kartıyla paraparola ilk alışverişe özel 150 + 100 (eğitim) tl cashback kazanabilirsiniz. Parolapara Casback’inkini banka hesabına aktarabiliyorsunuz.
300 + 150 + 100 olmak üzere 600 küsür alışverişe 550 tl cashback kazandım. Yapmak isteyenler için paylaşmak istedim.
Zehirli okları atıp duruyorsunuz
Hepsiburada da satıldığını bilmiyordum. Keyifli okumalar şimdiden
Herkesin indirimleri kullandığını gördükçe malazan’ın ikinci kitabını alasım geliyor
İyzico kampanyası bitti mi ?
devam ediyor, biraz önce alışveriş yaptım iadesi geldi.
Ben de geçen hafta yüklenen bakiye ile bugün alışveriş yaptım. Onun da yarısını geri verdi. Haftaya bunun da yarısını verirlerse 750 TL’lik kitap aldım diye 1100 TL toplam bakiye vermiş olcak
Geçen hafta da bir indirim vardı kod ile baya cashback geliyordu, o da devam ediyor mu scaba? Geçtiğimiz hafta sorduğumda salı günü başlayacak demişti bir arkadaş.
Bende göremiyorum indirimi sayfada su an